Кола се заби в автобусна спирка в Русе (видео)

  • 13 февруари 2016 14:46

  • 2309
  • 1
Кола се заби в автобусна спирка в Русе (видео)
© Булфото

Кола се вряза в автобусна спирка в Русе около обед. Тя е била ударена от друг автомобил, който не е дал предимство. Не е имало хора на спирката, пострадала е единствено шофьорката на колата, съобщава БТВ.

Инцидентът е станал на кръстовището на улиците "Рига" и "Братислава в центъра на квартал „Здравец Изток". Лек автомобил „Фолксваген" с варненска регистрация, управляван от Петър Йорданов от Разград, не е видял навреме другата кола - „Форд". При навлизането на фолксвагена в кръстовището той е ударил странично форда. Колата се е завъртяла, шофьорката е изгубила управление, и се е забила в автобусната спирка.

Петър Йорданов и спътниците чу са позвънили на тел.112 . Младият мъж разказа, че са спрели и са отишли да й помогнат. Жената е била откарана в болница с линейка с травма на крака. Петър разказва, че за 10 години зад волана не е имал нито една катастрофа. Обясни още, че според него е карал с позволена скорост, а жената е шофирала вероятно с 65-70 км в час. Той не отрече, че вината е негова и искрено съжали за случилото се.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2309 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Сагопа

2016.02.13 | 16:56

1
ей, навсякъде си имате агенти Новини.Гб

Добави коментар

Водещи новини