Димитър Иванов: Турция дърпа конците на новата партия на Местан (видео)

  • 13 февруари 2016 09:05

  • 4174
  • 6
Димитър Иванов: Турция дърпа конците на новата партия на Местан (видео)
©

Тези награди се връчват всяка година – за личен пример към духовността и за принос към държавността. Съществува комисия от седем души, които прави селекция на хората, които са покрили най-високи критерии през годината.

Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия последният шеф на Шести отдел към управлението "Борба с идеологическата диверсия" на Държавна сигурност и председател на Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда към Университета по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ) Димитър Иванов, известен с прозвището Гестапото, по повод връчената през седмица от Института награда за лидерство на почетния председател на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Свалянето на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от лидерския пост на ДПС беше очаквано. През изминалата година поведението му все повече излизаше от границите на нормалното политическо поведение. Самовлюбеността и опиянението от собствените му речи показваше, че не може да води толкова тежка партия като ДПС. От друга страна, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е гарант за балансираност и стабилност в средите на българските мюсюлмани, а и в българското общество. В речта си преди Коледа той постави основните въпроси, които стоят пред България и света. Постави ги с умението на добър диагностик. Доган винаги е заемал ясна пробългарска позиция, заяви Иванов.

Журналистът Илхан Андай коментира, че наложената на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на забрана да влизат в Турция не е изненада. Тази новина се върти в Народното събрание от около 10 дни, но аз я възприемах като шега на независимите депутати, последвали Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. По думите на Андай, "инженерът" на анонсирания  от Местан политически проект ДОСТ със сигурност не е български гражданин. У нас няма толкова комбинативни хора. Този "инженер" в момента играе с печеливши ходове, каза журналистът.

Димитър Иванов се присъедини към мнението на Андай, че чужденец "дърпа конците" на ДОСТ. По думите му, става въпрос за гражданин на Турция. Очевидно на Местан е даден готов типов проект, който да реализира у нас. Той няма необходимото визионерство за това, заяви Иванов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4174 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.02.16 | 18:13

6
Този КГБист всеки ден ден се изявява по слугинските ни медии.Явно кремъл яко плаща.

2016.02.16 | 15:37

5
Какъвто е доган , такъв е и местан - много са далеч от образа на БЪЛГАРСКИ патриоти !!!!

2016.02.16 | 15:37

4
Конците на всички други партии се дърпат от кремъл!!
Джон

2016.02.16 | 15:37

3
Прав си, особено на рИформатори, сдс, дбс, протестъри, и т.н.
1435

2016.02.14 | 20:34

2
След като всичко е прекалено ясно, тогава питам: Докога в БГ ще се регистрират етнически, антиконституционни партии? Държава ли сме или вилает?

2016.02.14 | 20:34

1
още някой има ли да не е разбрал,лизач наместан е педал и продажник,слуга на читаците.

Добави коментар

Водещи новини