Москов: БСП и ДПС превърнаха "социалнозначими заболявания" в мръсна дума

  • 12 февруари 2016 17:08

  • 2699
  • 3
Москов: БСП и ДПС превърнаха "социалнозначими заболявания" в мръсна дума
© Булфото

В стремежа си да плашат хората и да бранят статуквото на порочното финансиране депутатите от БСП и ДПС превърнаха "социалнозначими заболявания" в мръсна дума. Това е заяви министърът на здравеопазването Петър Москов на среща в Габрово с кметове, областни управители, директори на регионални здравни инспекции, на районни здравносигурителни каси и на болници от Габрово, Велико Търново, Ловеч и Плевен, съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

Истината е, че това са най-тежките и най-травматични за пациентите и за обществото заболявания. За тяхното лечение държавата гарантира незабавен достъп до лечение, допълва Москов.

Министър Москов е посочил, че повече от 530 хил. леглодни е планирала НЗОК за тази година в рамките на три нови клинични пътеки за продължително лечение. Това за първи път дава възможности на всяка болница да осигури и продължителна грижа за своите пациенти.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2699 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.02.15 | 11:11

3
Москов, ако ти кажа, че съм недоволен от тази здравна система, сигурно няма да се съгласиш с мен.
Фори

2016.02.15 | 11:11

2
Най-голямата болет за обществото е безумната здравна регофрма на Москов, кояо лишава голяма част от хората от адекватно лечение!

2016.02.15 | 11:11

1
Н.З.О.К. само краде!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини