Ердоган каза: Вече не харесвам Ахмед Доган, а харесвам Лютви Местан, обединиха се депутати

  • 12 февруари 2016 08:37

  • 3583
  • 3
Ердоган каза: Вече не харесвам Ахмед Доган, а харесвам Лютви Местан, обединиха се депутати
©

ДПС си е протурска партия, но това, което прави Ердоган е да каже кои са неговите любимци. Той казва: Аз вече не харесвам Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, а харесвам Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Припомняме, повод за думите му е непотвърдената информация, че Турция е забранила на депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и на почетния председател на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, да навлизат в пределите й.

„Аз много често съм казвал, че Ердоган се меси във вътрешните работи на България и той го прави дори по време на избори“, изтъкна Каракачанов и поясни: „Когато Ердоган дойде преди няколко години в България и изрази мнение кой да бъде главния мюфтия, тогава той пак се намеси“.

Отношение по въпроса взеха още независимите депутати Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в и Велизар Енчев.

„Това, че се появи в турски вестник, означава, че е контролирана информация“, заяви Кадиев.


Георги Кадиев

Той е съгласен с Каракачанов, че написаното е знак, че Ердоган казва, че не харесва Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, а Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Неочаквана обаче бе реакцията на независимия Велизар Енчев.
„За първи път съм съгласен с хода на Ердоган“, каза той.


Велизар Енчев
 

„Месец май миналата година в. „Хюриет“ излезе с информация за контрабанда на български цигари на територията на Турция от „Булгартабак“. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на държи „Булгартабак“. Пеевски е лицето на българската политика в чужбина. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на държи касичката на ДПС“, категоричен бе Велизар Енчев.

„Смятам, че трябва да му бъде позволен достъпът до Турция, за да бъде разпитан от митническите служители. От Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на цари страх в този парламент. Не съм чул досега от парламентарната трибуна някой да говори против него“, завърши Енчев, който в отговор на въпрос подчерта, че лично не се страхува от въпросния депутат.

Последвайте канала на

3583 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2016.02.16 | 13:35

3
ТАЗИ МЪРША КАРАКАЧАНОВ КОПЕЛЕТО ДОЛНО ВЗЕ И ТОЙ АКЪЛ ДА РЪСИ .. МРЪСЕН ДОНОСНИК ЩЕ ДОЙДЕ И ТВОЯ ДЕН ..!
Давудоглу

2016.02.14 | 18:18

2
Леле .леле как сме се оплеле !Вече е ясно ,още 500 години ,пък после ще видим !

2016.02.12 | 12:36

1
Аз пък не харесвам нито един политик защото всички са корумпета!

Добави коментар

Водещи новини