Караянчева: Голямата битка в ДПС е за изселниците в Турция

  • 11 февруари 2016 18:12

  • 2237
  • 6
Караянчева: Голямата битка в ДПС е за изселниците в Турция
©

Засега нямаме окончателно потвърждение от турското посолство, само по медиите е изтекла такава информация. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по повод разпространената днес информация от турския вестник "Сабах" и телевизията "Стар", че на почетния председател на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и на депутата от същата партия Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е забранено да влизат в Турция.

Нека да изчакаме официалната информация, но това е поредната стъпка към подкрепа на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от страна на Турция. Той е поредният човек, който излиза от ДПС и заявява, че ще прави партия. Но той трябва да  даде отговор на много въпроси, като например защо има подкрепа в Турция, каквато не е оказвана на никой друг. Как след това ще обясни, че ще прави българска партия. Много са интересни нещата, коментира Караянчева.

Не само Местан има обърнат поглед към Турция, такива действия през годините имаше от страна и на целия партиен елит на ДПС. ДПС колкото и да се опитват да се разграничат от Турция, се поддаваха на това влияние. Голямата битка е за изселниците там, посочи тя.

Лошо е, че другите партии не работят в регионите около българско-турската граница, а само в областните градове. Хората в тези региони са раздвоени, притеснени и объркани - разпознават Местан като човека, свързан с Турция, а Доган като човека, свързан с Русия. Не мисля, че нито ДПС, нито Местан имат представа с каква подкрепа разполагат, заяви депутатът от ГЕРБ.

По думите й, ГЕРБ е единствената партия, освен ДПС, която е отворила широко вратите си за българските турци. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отрече твърденията, че ДПС е партньор на ГЕРБ в управлението. Ние си имаме партньор в лицето на Реформаторския блок и друг не ни трябва, подчерта тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2237 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.02.16 | 18:21

4
ПРЕКРАТЕТЕ ИМ ИЗБОРНИТЕ ПРАВА, КРАЙНО ВРЕМЕ Е.

2016.02.16 | 18:21

6
тази тъпотия от много акъл ли я написа? Боли ги хуя САЩ за депесето

2016.02.16 | 18:21

5
забравяш че ДПС е продукт на САЩ а не на Турция .Ако нашите подлоги се опитат да направят нещо такова без разрешение на посланика на САЩ веднага Б.Б. ще бъде свален от власт и заменен от друга послушна сган
***

2016.02.12 | 10:43

3
\"ГЕРБ била единствената партия, освен ДПС, която е отворила широко вратите си за българските турци.\" Жалко, че \"отварянето на врати\" са врати само за гласовете им...Когато се отнася за служби, тогава ГЕРБ дали ги обезпечава, разбира се с 1-2 изключения...
гост

2016.02.12 | 10:38

2
ТИ МАДАМ НЕ СЕ ПРАВИ НА РАЗБИРАЧ ЗА ИЗСЕЛНИЦИТЕ ... ! ТЕ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ОТ КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА ... !

2016.02.12 | 09:31

1
ами да правят като вятъра щом знаят

Добави коментар

Водещи новини