Монтират нови спирки във Велико Търново

  • 11 февруари 2016 13:53

  • 1102
  • 0
Монтират нови спирки във Велико Търново
© Булфото/Архив

Във Велико Търново монтират нови спирки след настояване на кмета Даниел Панов. Първият от новите заслони бе поставен до Летния театър, откъдето тръгват градските автобуси с номера 1 и 2. Още две модулни спирки от новия модел са монтирани до сградата на Регионалната дирекция по горите и по ул. "Мармарлийска", срещу бившето Аптечно управление.

Обновяването на автобусните спирки във Велико Търново е дейност, възложена на частна фирма след концесия. Неспазването на графиците за подмяна на заслоните бе предмет на жалби от гражданите на Велико Търново. По тази причина кметът Даниел Панов и експерти от администрацията проведоха редица разговори с представители на концесионера.

За последно темата бе обсъдена в края на миналата година. По изричното настояване на Даниел Панов изпълнителите са обещали да ускорят дейността и в кратки срокове да сменят общо 12 спирки. Първите три модулни заслона вече са поставени, а останалите девет ще бъдат монтирани на различни места в града до края на месеца. С тях общият брой на подменените автобусни спирки ще надхвърли 50, уточниха от администрацията.

Последвайте канала на

1102 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини