Ерменков и ген. Атанасов обединени за ООН, но в спор за комунизма

  • 11 февруари 2016 09:00

  • 1674
  • 3
Ерменков и ген. Атанасов обединени за ООН, но в спор за комунизма
©

За КТБ, кандидатурата ни за ООН и комунистическия режим говориха в сутрешния блок на бТВ ген. Атанас Атанасов от Реформаторския блок и депутатът от БСП лява България Таско Ерменков. Очаквано последното породи скандал.

Синдиците на КТБ или не са ходили добре на училище, или са ходили на поправителен. Не може да излезеш със списъците и после да кажеш – ами, аз тука леко сбърках, категоричен бе Таско Ерменков.

„Проблемът на КТБ не е внасянето, а изнасянето на парите“, изрази мнение пък ген. Атанас Атанасов.

„Някой трябваше да се заеме с това кой източи банката. Стигна се дотам народни представители да водим дела в съда, за да видим какво се случва. Неслучайно този списък беше изкаран вчера (онзиден, б.р.), за да може да омаловажи действията на правителството по скандала Бокова“, категоричен бе той.

„Тезата Кристалина (Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, б.р.) или Ирина (Ирина Бокова, б.р.) издиша още от самото началото. Поради потеклото им. Да не споменавам за името, с което е била кръстена първоначално Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование – ми тя се е казвала Сталинка“, възмути се отново Ерменков.

Ген. Атанасов също не одобрява кандидатурите, в частност и официално избраната – Ирина Бокова.
„Тази кандидатура още от самото начало е минирана, защото тежко разделя българското общество. Заради това, че това е продукт на българската комунистическа номенклатура. Правителството е направило този избор и аз много тежко го критикувам заради този избор“, изтъкна реформаторът.

Очаквано принадлежността на Бокова и Георгиева предизвика смут в разговора и Ерменков и Атанасов се поскараха.

„Вие десните, г-н Атанасов, като демонтирахте социализма, демонтирахте и държавата“, подчерта социалистът.

„Абе, вие в коя държава живеете и не я ли управлявахте повече от половината от времето?“, не се остави обаче генералът.

Последвайте канала на

1674 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.02.17 | 11:55

3
Баси комунистите....ей, като радио урода напява, напява и никога комунист не е казал, че е виновен - оперирани от съвест!!!

2016.02.17 | 11:55

2
Е КОЙ ДА НОМИНИРАТ РАДА ДЪЛБОКАТА ЛИ?
Фори

2016.02.17 | 11:55

1
Атанасов от къде на къде изказва мнение, предвид, че партията, в която членува предаде надеждите на българина!

Добави коментар

Водещи новини