Децата ми нямат влогове в милиони, това са евтини лъжи, ама хващат дикиш, оправда се Маргарита Попов

  • 11 февруари 2016 08:36

  • 2397
  • 3
Децата ми нямат влогове в милиони, това са евтини лъжи, ама хващат дикиш, оправда се Маргарита Попов
©

Нито синът ми, нито дъщеря ми имат влогове в милиони и толкоз по въпроса. Хубаво е да знаем все пак, че достоверността и чистотата на информацията много често зависи от нейния източник.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на в отговор на коментара от страна на адвоката на Цветан Василев, че от списъците със синдици в КТБ са изрязани имената на децата на Попова , които съхранявали пари във фалиралата КТБ в размер на милиони.

„Не ме интересува работата на синдиците и не ме интересува кой какви влогове има. Аз знам какви са моите влогове и какви са възможностите на моето семейство“, категорична бе Попова.

На въпрос обаче за твърденията, че съпругът й Йордан Попов имал 16-17 000 влог в КТБ, Попова отбеляза - „Само съпругът ми знае размера на влоговете си, важното е, че синът ми и дъщеря ми нямат“.

„Това са лъжи и манипулации, които са евтини, ама хващат дикиш понякога“, подчерта Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Последвайте канала на

2397 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.02.11 | 16:15

3
Не се съмняваме, че си замазала хубаво следите, урод безмислен....
Мер

2016.02.11 | 16:15

2
И да имат мен какво ме грее това ? То е ясно, че КРАДЕТЕ с двете шепи... но за мен е важното да направете нещо добро за България и хората които живеем там. На всички ни е ясно, че сте за затвора до 9-то коляно...
иванов

2016.02.11 | 16:15

1
Маргарита Попова е от малкото ни свестни политици. Ама сме толкова заслепени от злоба, че не виждаме и малкото читаво, което имаме!!!

Добави коментар

Водещи новини