Политолог: КТБ е полигон на сатаната

  • 10 февруари 2016 17:12

  • 2835
  • 5
Политолог: КТБ е полигон на сатаната
©

В България публичната политика е продължение на организираната престъпност с други средства. Така политологът Антон Тодоров перифразира пред БНР известната мисъл „Войната е продължение на политиката с други средства“. Той заяви, че задкулисието е онова, което съсипва настоящето и бъдещето ни.

Антон Тодоров е автор на обемното изследване „Задкулисието на прехода“. Всичко в тази книга е на базата на архивни документи, обясни авторът. Девет от най-знаковите приватизационни сделки са били обект на изследване от Тодоров. По думите му, книгата разкрива философията на политическия бандитизъм.

Когато човек се запознае с фактите за т.нар. политически елит, виждаме хора, които притежават шест-седемцифрени суми в КТБ, коментира още политологът: "Това, което имаме от КТБ, е полигон на сатаната. Виждаме резултата от реализацията на дейността на задкулисието".

Ние сме на прага на правосъдна диктатура, отбеляза още Антон Тодоров: "Господин Бисеров е напълно оневинен и в същото време противоречива фигура като Яне Янев е осъден за втори път от представители на това, което той наричаше „енергийна мафия“. Това има доста асиметричен характер".

С работа на парче нещата няма да се решат, подчерта Тодоров относно съдебната реформа. Според него, трябва да се възстанови идеята за нова конституция под мотото „Нова архитектура на публичната власт в България“, защото в тази архитектура сега има изключителни пробойни и противоречия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2835 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.02.11 | 10:43

5
Антоне, не си мисли, че ако Янето беше докопало кокала нямаше да се облажи. Понеже си е малоумно селяче и задника,пардон устицата му не млъква, затова яде ритници от всякъде. Съгласен съм с констатациите ти, но примера със смешкото Я.Я. е неудачен.

2016.02.11 | 10:42

3
КТБ е полигон на Сатаната ! За всеки е ясно , че САТАНАТА е Тикварина бандитски от ГРОБ !
сатирикон

2016.02.11 | 10:43

4
Ти какво изобщо коментираш анонимен боклук! Какъв е и що е си е негова работа. Важното е какво казва и показва, а тук Тодоров е ненадминат. За разлика от анонимен нещастник като теб, скрит боклук /а защо не и педераст, много е подходящо за теб това, който не смееш дори името си да напишеш, маймуно грозна, страхлива!
оле

2016.02.11 | 10:42

2
Този е скрит педераст, хомосексуалист кацано на цивилизован език. На педер вяра на нямаш. Антоне, кажи си! Ще ти олекне.
Центурион Скорпионски

2016.02.11 | 10:42

1
Брато, не си казвай. Провокират те. Трай си. Трайчо му е спасението. Иначе ми знаеш адреза. Чакам те на старото място, по старото време, със старите иширети. И бъде нежен, моля те. Чаоооооооооооооооооооооооооооооооо...............................................................Боже, колко е трудно да забравиш тези силни ръце.

Добави коментар

Водещи новини