Светльо Витков с интересна информация за влоговете на Глас Народен в КТБ (снимки+видео)

  • 10 февруари 2016 12:23

  • 7577
  • 3
Светльо Витков с интересна информация за влоговете на Глас Народен в КТБ (снимки+видео)
© Булфото(архив)

Ние сме душевно богати, синдиците на КТБ са се объркали. Открихме си сметка от 120 000 лева през май, а през юни банката фалира и след няколко месеца ни изплатиха обратно сумата. 840 000 лв. обаче не са на Глас Народен. Това заяви лидерът на партията Светльо ВитковСветльо Витков Светослав Емилов Витков, още известен като Светльо Витков или Светльо от „Хиподил“, e певец, пред OFFNews по повод публикувания вчера списък с пари на политици, партии и магистрати в КТБ.

Под нас в списъка са ДСБ и те имат една сметка от 146 хиляди лева, може затова да е станала грешката, обясни Витков.

Според него обаче от фалиралата банка може да се получи много по-интересна информация. Когато си откривахме влога първо ни попитаха дали искаме преференциална лихва. Вторият въпрос беше дали предпочитам лихвата по кредита да отива на мое име като частно лице, разказа Витков. Редно е хората да разберат колко политици и бизнесмени са приели този вариант, категоричен бе той.

Документите на Глас Народен

Последвайте канала на

Novini.bg
7577 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.02.11 | 22:09

3
Щом и кретените се бутат във властта - мани, мани.
Цветан Цветанов

2016.02.11 | 09:14

1
Майка ти прави страшна мусака! Обожавам я!
Сам си прави рекламата

2016.02.11 | 10:32

2
Голем мъжкар е! И големи будали има дет гласуват за мъжкари кат него! Гласът народен дали изобщо съществува в таз партия? А и ся Светльо ни са дразни коте направиха ти хората безплатна реклама. А не както пише в декларацията ви че повечето пари от субсидията са заминали за "външни услуги" на мен ми звучи като масажи и разходки!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини