Църквата не дава развод на Миглена Ангелова

  • 10 февруари 2016 08:34

  • 6720
  • 4
Църквата не дава развод на Миглена Ангелова
© Булфото(архив)

Мадам „Искрено и лично” Миглена Ангелова не може да получи развод! Досега тя е разтрогвала съюза си с четирима съпрузи, но само в гражданското. Църквата обаче е доста по-стриктна, защото се оказва, че журналистката е прехвърлила максималната граница от партньори, които каноните позволяват да се разведе.

Процедурата по църковния развод е напълно ясна на Ангелова, която я е минавала вече няколко пъти, съобщава „България днес”. Досега тя три пъти е подавала молба в митрополията, към която бил храмът, в който се е венчала, и все е успявала да убеди поповете, че не може да живее повече с половинката си.

Според църковните канони развод се дава до три пъти, като е възможно да се стигне и до четвърти, но той се давал по изключение и със специално разрешение.

Твърди се, че Ангелова е подала молба за четвърти църковен развод, но все още няма решение. Липсата на такова решение не й дава възможност да сключи отново църковен брак. Въпреки че последният й развод е от 2011-а, журналистката сега имала нова тръпка до себе си, но искала с него да имат и църковен брак.

Миглена Ангелова е била омъжена четири пъти, има син и три дъщери, и трите са семейни, както и две внучета.

Последвайте канала на

Novini.bg
6720 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ок

2016.02.15 | 11:40

3
всичко е добре, ама защо всеки път се е омъжвала, че и по 2 пъти (гражд+църковен брак), харесва й явно ... :)

2016.02.15 | 11:40

4
Законен секс !

2016.02.15 | 11:40

2
Дърт битирмиш !!
МНОГО ВАЖНО

2016.02.15 | 11:39

1
милата ми тя...трябва ли всички да научаваме когато я ...пресърби....четерима мъже смени..не мисли ли вече че че тя е дефектната част от спойката...иначе си ражда жената..оревава орталъка..и ние индеректно трябва да сме залети с проблемите и...моля ви се стоп....

Добави коментар

Водещи новини