Интересно ми е чий приятел ще бъде ДОСТ, мисли си Валерия Велева

  • 10 февруари 2016 07:56

  • 3412
  • 3
Интересно ми е чий приятел ще бъде ДОСТ, мисли си Валерия Велева
©

ДОСТ е приятел, да. Но странно чий приятел ще бъде тази партия. Интересно ми е кой ще финансира тази партия.

Това коментира в сутрешния блок на бТВ журналистът Валерия Велева, която обсъди темата за новия политически проект на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и сподвижници заедно с политолога и писател Антон Тодоров.

„Искал да изведе ДПС от лявата прегръдка. Но кой целуваше на Орлов мост Сергей Станишев? Днес ще е откаже ли от тази целувка? Ще се откаже ли от управлението с Пламен Орешарски?“, недоумява още Велева.

„Моята прогноза е, че този проект няма да просъществува. Смятам, че той ще има съдбата на всички такива, които са се отцепили от партията майка. Начинът, по който тръгва той, не е чист. Българската политика има нужда от нови лица“, подчерта журналистката.

„Пет пари не давам какво каза Местан. Този човек започна политическата си кариера с лъжа и завършва с позор“, категоричен бе от своя страна Антон Тодоров.

Според Велева и Тодоров националната ни сигурност е застрашена.

Последвайте канала на

3412 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
naco

2016.04.17 | 12:34

3
ПАК г-н Тодоров,ПАК г-жа Велева!? До КОГА?!
gerbce

2016.02.10 | 20:59

2
tezi dvamata komuniste4eski rusofilski i bibliotekarski plahove kato izleznat i napravo mi se povra6ta, ta kato gi gledam imam 4uvstvoto 4e babata e gotova za seks na vseki po mlad a drugiq prosto samo deto ezika mu igrae. ti pazi boje Balgariq
гост

2016.02.10 | 10:43

1
НА РУМЕЛИЯ на нейния интерес ще брани ..!

Добави коментар

Водещи новини