Зарязан любовник преби новото гадже на любимата си

  • 09 февруари 2016 14:42

  • 2662
  • 2
Зарязан любовник преби новото гадже на любимата си
©

Зарязан любовник преби новият любим на бившата си. Побоят е станал на 1 февруари вечерта в двора на автосервиз в Търговище.

Тогава 28-годишен мъж е бил нападнат с тояга от двама мъже, които не разпознал в тъмното. Освен това биячите го налагали без да кажат и дума. Пристигането на приятелката му с автомобил стреснало нападателите, които избягали, пише "Труд".

Полицията установи, че побоят е нанесен от бившото гадже на момичето. 31-годишният В. К. не можел да преживее загубата на любимата си. Продължил да я ухажва, но тя отказала да се върне при него и тръгнала с друг мъж. Това вбесило зарязания любовник и той решил да мъсти. Викнал със себе си 17-годишно момче и организирали нападението и побоя.

От полицията съобщиха, че е образувано досъдебно производство и двамата са привлечени като обвиняеми за нанасяне на средна телесна повреда. Неофициално в Търговище се говори, че зарязаният любовник е син на известен бизнесмен. Младият мъж наскоро бил завършил право.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2662 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
BOIKOOOOOOOOOO TURSKA PAZAVROOOOOOO

2016.02.11 | 12:13

2
XAXAAAA LIYBOVNIKA NA BOIKOYGLY GO I3OSTAVIL
ВАЖНО!

2016.02.09 | 20:40

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини