Майката на Бергендорф изригна: Жана е неблагодарница!

  • 09 февруари 2016 11:20

  • 13385
  • 1
Майката на Бергендорф изригна: Жана е неблагодарница!
© Булфото

Жана Бергендорф лъже, че е отгледана от баба си! Това категорично не е вярно! Така избухнала наскоро майката на певицата Анета Караиванова пред свои познати, пише в. "България днес".

Тя таяла голяма болка, след като прочела, че в свои интервюта щерка й разказвала надълго и нашироко как баба й полагала грижи за отглеждането и възпитанието й, а за родителката не се споменавало нищо. Анета, която си изкарва прехраната, като кара такси, не можела да си обясни неблагодарността от страна на Жана.

Заради начина, по който си вади хляба в последните 15-ина години, Анета не е могла да обръща голямо внимание на двете си дъщери, обясняват запознати. Таксиджийката била изоставена от бащата на Жана още докато била бременна. По-късно се разделила и с таткото на второто си дете и така се наложило майка й да дойде от Сливен, за да й помага в отглеждането на момичетата.

Покрай семейните си драми таксиджийката се превърнала в силна и еманципирана жена. Жана наследила от нея нахакания характер и грабела от живота, без да се вслушва в чуждо мнение. Иначе след 29 години едва миналото лято Анета се свързала с бащата на Жана - Марио, който живеел в Германия. Едва след телефонния разговор се прибира в България, за да види дъщеря си.

През годините Жана израснала буйна, а доказателство за нрава й са проблемите, които тя имаше със закона през последната година. Певицата попадна в районното след скандал с приятеля си. При претърсване в жилището в столичния кв. "Гео Милев" ченгетата се натъкнали на марихуана.

Бергендорф бе отведена в Първо районно, за да даде обяснение за гюрултията и наличието на дрога в апартамента. След случая изпълнителката се покри от срам и отказваше да говори за случилото се. Единственото, което каза, бе: „Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала“.

"Казах й, че ще се стигне дотам, но тя не слуша и си прави каквото поиска. Щом не приема никакви съвети, сега да си сърба попарата", споделила обаче Анета пред приятели.

Последвайте канала на

Novini.bg
13385 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
112

2016.04.29 | 12:38

1
Тази е толкова отвратителна.......не знам от къде се появи. Такова противно същество.

Добави коментар

Водещи новини