Жените печелят в годината на маймуната

  • 09 февруари 2016 09:03

  • 1549
  • 0
Жените печелят в годината на маймуната
© GettyImages

Настъпилата вчера Година на Маймуната ще е печеливша за нежната половина на човечеството. Това обясни Алион Йео, най-известният фън шуй специалист в Хонконг, цитиран от АФП.

"Слънцето ще бъде изядено от Луната, която е символ на жената, което означава, че дамите ще доминират и ще спечелят тази година", предвещава Йео. Според него жените ще властват тази година и повечето ги чака повишение, пише в. "Телеграф".

Милиони китайци посрещната Новата година в нощта срещу понеделник, като повечето палиха свещи по храмовете и пускаха фойерверки. Празненствата официално са една седмица, но всъщност продължават 15 дни. Китайците масово си отидоха по родните места, където посрещат пищно Новата година.

След кротката Година на Овцата, астролозите очакват 12 месеца на по-голяма несигурност. Според вярванията на китайците Годината на Маймуната може да донесе и много нови, неочаквани постижения. Технологиите се очаква да доминират тази година. Според Йео най-трудни ще бъдат февруари и август особено за инвеститорите, защото тогава ще има голямо разместване във финансовата област и много хора ще загубят пари. Според него кандидатът за президент от Републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп ще има много проблеми.

Прочути хора, родени в Годината на Маймуната: Юлий Цезар, Леонардо да Винчи, Чарлс Дикенс, Джери Хол, Том Ханкс, Хари Худини, Елинор Рузвелт, Даяна Рос, Елизабет Тейлър, Хари Труман.

Последвайте канала на

Novini.bg
1549 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини