Кучешки впряг ще тегли влюбени двойки на Витоша

  • 09 февруари 2016 08:03

  • 2079
  • 0
Кучешки впряг ще тегли влюбени двойки на Витоша
© GettyImages

Кучешки впряг ще тегли влюбени двойки на Витоша навръх 14 февруари. Необичайната планинска разходка е сред най-романтичните преживявания, с които може да изненадате половинката си по случай Свети Валентин. Един час в шейна, теглена от хъскита, струва 95 лв., а два часа – 150, съобщава „Телеграф”.

Друг атрактивен подарък за Деня на влюбените е урок за двойка по фигурно пързаляне. Цената му е 60 лв. при него, обаче, е желателно и двамата партньори да имат някаква макар и малка подготовка по каране на кънки.

Да подариш на любимата си звезда, кръстена на нея, също минава за романтично. В момента небесните тела се дават на промоция – цената им е паднала от 129 на 99 лв.

Природозащитници подеха акция вместо да се поднасят букети на любимите жени за Свети Валентин, да се правят дарения за опазване на горите. Името на половинката ви може да бъде записано и като закрилник на риса у нас.

Бонбони със снимка на влюбените, изработени по поръчка, сувенирна купа с надпис „Ти си гадже номер 1”, тениски с любовно послание – това са друга част от предложенията, които в момента вървят в магазините и в нета.

Последвайте канала на

Novini.bg
2079 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини