Това са единствените пет начина, по които можете да забогатеете

  • 08 февруари 2016 18:20

  • 2742
  • 1
Това са единствените пет начина, по които можете да забогатеете
©

Има много определения за това какво означава човек да е богат. Да си богат е по-скоро състояние на ума, отколкото парично изражение.

Всъщност богатите могат да бъдат бедни, а бедните богати. Например богато може да е петчленно семейство, което с любов поделя малкото си хляб в страна от третия свят.

В същото време друго петчленно семейство може да живее в къща с 12 спални и въпреки това неговите членове да се карат помежду си, докато се угощават първокласно! Да си богат наистина означава да имаш всичко. Би било идеално човек да притежава комбинация от споменатите по-горе ситуации – щастливо семейство, което се наслаждава на възхитителна храна в голяма къща и това е възможно. За да можете да постигнете обаче този тип богатство, заедно с финансова свобода, личен покой и щастие, трябва да му се посветите.

Трябва също така да можете да се наслаждавате на богатството си. Някои хора работят по 100 часа на седмица, но през това време напълно пренебрегват семействата си. Други пък се концентрират върху семейството си толкова много, че дори не могат да се захванат сериозно с работата заради останалите си задължения. Постигането на баланс ще ви позволи да притежавате истинско богатство и да му се наслаждавате. Вижте още: Лоши финансови навици, от които да се отървете през 2016 г

Ако искате да постигнете това, вижте тук са единствените пет начина, по които можете да забогатеете, според Даниел Али милионер и бизнес експерт:

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2742 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Цачо

2016.02.09 | 09:45

1
Това не са единствените пет начина,чрез които може да се забогатее! Защо грабежът на цял народ и батисването на цяла държава не са включени в първите пет? Питайте оцелелите четниците от Хайдуккостовата, Хайдуккбурготската и разни други хайдукчетници как стават тези работи !

Добави коментар

Водещи новини