Антони Тренчев: Радан Кънев дезертира, не виждам кой ще тръгне след него

  • 08 февруари 2016 17:30

  • 2951
  • 2
Антони Тренчев: Радан Кънев дезертира, не виждам кой ще тръгне след него
©

Не е работа на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в да обвинява, а прокуратурата. Укриване на приходи от наша страна няма, става дума за техническа грешка при попълване на формулярите. Счетоводителят, който е допуснал това, ще си понесе отговорността. Това каза депутатът от РБ Антони Тренчев в предаването Лице в лице“ по БТВ.

Повод за думите му стана информацията, че Реформаторският блок е укрил приходи в размер на почти 100 хиляди лева. Това бе оповестено от зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Твърдението на Петков пък е в отговор на думи на Даниел Вълчев, според когото няколко народни представители от АБВ са скрили в приходните си декларации към Сметната палата имоти.

В одитния доклад на Сметната палата се казва, че РБ е отчел партийни приходи в размер на 90 707 лева”, обясни зам.-председателят на АБВ и уточни, че „реформаторите” са скрили информация за свои дарители.

Няма основание за наказателна отговорност, тъй като пари не са били укрити. Това са ченгеджийски прийоми и е пореден опит да се извиват ръцете на г-н Борисов, както с кандидатурата на Ирина Бокова. Те се опитаха да дискредитират и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за антикорупционният закон“, посочи Тренчев.

По думите му това не е нормална атмосфера за управление. „По много ключови неща АБВ не подкрепят кабинета и аз се чудя на търпението на мандатоносителя“ Тренчев добави, че депутати от АБВ се страхуват от антикорупционното законодателство и затова са спънали Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. „Други се страхуват от предсрочни избори, а трети се възползват от скандалите, за да извлекат ПР облаги. Той даде за пример изказванията на Георги Кадиев и поведението му в пленарната зала, което определи като скандално.

Ние като политици трябва да работим с факти“, добави реформаторът.

По повод другото обвинение, че двама депутати от РБ са ходели редовно в МОН, за да се бъркат в работата на проф. Танев, Антони Тренчев заяви: „Всякакъв вид конфронтации с министър Танев са били заради негови политики по същество. Темата се преекспонира в медиите“.

Той призна, че има разделение в РБ след отцепването на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. „Делим се на хора, които вярват, че се случват реформи и на такива, които казват, че реформите са недостатъчни, за да се остане в управление. Въпреки това промяна в поведението на парламентарната група няма. Опозиционерите подкрепят разумните предложения“, посочи той.

Да, част от колегите в РБ правят нов проект. Но сме свидетели, че в рамките на три години Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и прави трети проект. Не виждам кой ще тръгне след него, тъй като той дезертира. Той загуби моето доверие. Той демонстрира несъответствие между говор и действия, например имал е необезпечен кредит от КТБ. Това е привидна опозиционност. Не мога да кажа какъв е мотивът му. Аз не виждам последователност в неговите ходове.“

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2951 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
М

2016.02.09 | 11:13

2
Мошеници и кре-те-н-и-и!

2016.02.09 | 11:12

1
EGATI PUDELITE SMECHNI.UMIRACH OT SRAM

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини