Мирослав Найденов: За ситуацията с Борисов в Лондон, вина носи Даниел Митов

  • 08 февруари 2016 13:48

  • 5163
  • 8
Мирослав Найденов: За ситуацията с Борисов в Лондон, вина носи Даниел Митов
© Булфото (архив)

Миналата седмица, при визитата си в Лондон, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше поставен в неловка ситуация. Този скандал е пробив в организацията, за който вина носят външният министър и посланикът.

Това каза на пресконференция Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, който в събота беше избран за председател на Съюза за стопанска инициатива. Припомняме, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на беше министър на земеделието и храните в предишния кабинет с премиер Борисов. На 3 февруари, на среща с наши сънародници в Лондон, към премиера бяха бяха насочени обвинения за влияние на депутата Делян Пеевски върху управлението на страната. Премиерът Борисов отхвърли категорично тези твърдения. Ако външният министър беше от ГЕРБ, това нямаше да се случи, подчерта Найденов. Това мероприятие беше ресорно - като министър на земеделието съм правил много срещи, но никога не съм допускал премиерът да изпада в подобна ситуация, каза Найденов.

С данъци няма да направиш народа по-здрав, това може да стане с други неща, като реформи например, коментира още Найденов предложението на здравния министър Петър Москов за въвеждане на "данък вредни храни". Подобни данъци са безумни, заяви Найденов. По-добре е да се направят стандарти за храните и те да се поддържат, отколкото да товарим дребните производители, каза още бившият министър на земеделието.

Последвайте канала на

БТА
5163 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2016.09.08 | 22:11

8
Голяма ситуация в Лондон . Оревахте до Господ. Истината винаги боли.

2016.02.09 | 18:12

7
Аз лично не разбрах къде е проблема в цялата ситуация?!?Това,че някой не беше погален по главата както се случва по българско и както му е приятно,трябва ли да съдим тези които са независими от случващото се тук и задават правилните въпроси?!?
Враг на предателите

2016.02.09 | 18:11

6
Този беше пикал и шпионирал в тоалетната на Бойко! Нещо като Дудук №2 ! О т р е п к а ! Няма думата наглецът му !

2016.02.09 | 18:11

5
немедленно да те назначат за министър на отбраната
Budda Bar

2016.02.09 | 18:11

4
Тоя беше най-големия контрабандист на старо месо и доносник, сега пък инициатор на нещо си станал. А за Лондон каква вина търсят, вината е на всички които са избрали тиквена мутра за шеф на страната. Всеки един ден с агент Буда за премиер е пирон в ковчега на родната ни България.

2016.02.09 | 18:11

3
TOZI E DOLEN KRADEZ I DONOSNIK
БОКЛУЦИ СТЕ!

2016.02.09 | 18:11

2
Ще изпада, Найденов, ще изпада премиерът в ситуации, защото се самозабрвихте- наглеете ужасно, крадете безмерно, лъжете зловещо, вършите безобразия безнаказано. Вместо да ореваваш ситуацията, по-добре свиквайте! Не ситуации, а погром ви очаква, защото надминахте всякакво приличие! Тепърва ще се стоварва народният гняв върху простите ви глави!...включително и върху твоята свинска зурла крадлива и престъпна!
Дисциплинатор

2016.02.09 | 16:24

1
tdlr: Ако наш човек беше организирал тая среща нямаше да има неудобни въпроси.

Добави коментар

Водещи новини