Нагъл апаш се покатери по скеле и обра апартамент в първия саниран блок в Шумен

  • 05 февруари 2016 20:30

  • 2409
  • 1
Нагъл апаш се покатери по скеле и обра апартамент в първия саниран блок в Шумен
© Архив

Крадец с алпинистки умения успя да обере апартамент на втория етаж в първия саниран в Шумен блок на бул. „Симеон Велики”, 44.

Апашът се вмъкнал на терасата през строителното скеле, което още опасва задната част на 4-етажната кооперация на един от най-оживените булеварди на Шумен покрай реката, пише 24 часа. По данни на собственика кражбата е станала малко след 4.00 часа вчера заранта. Неизвестният първо взломил прозореца на терасата и от там проникнал в жилището. Пак по същия начин успял да изнесе лаптоп, таблет, фотоапарат, хлебопекарна и дори маратонките на стопанина. Започнато е досъдебно производство, съобщиха от полицията.

Срокът за довършването на строителните работи по програмата за енергийна ефективност на кооперацията е 9 февруари т.г., но ремонтът на покрива, остъкляването на терасите и боядисването на фасадата вече е факт. Направиха го още преди да падне първия сняг. Вече блокът грее в златно жълто и минувачите се обръщат да го гледат. Скелето обаче остана да опасва гърба на блока от север, от двора на кооперацията, където е неосветено. Така крадецът е работил на спокойствие, без да бъде забелязан от оживения булевард.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2409 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.02.06 | 23:04

1
Само ми пиши от български пройзход ли е апаша? Останалото не искам и да го знам,защото и да го знам няма никакъв ефект когато живееш в турскоциганска държавна администрация

Добави коментар

Водещи новини