Двама помагали на бащата да разфасова малката Ани

  • 05 февруари 2016 14:47

  • 10447
  • 1
Двама помагали на бащата да разфасова малката Ани
©

Обвинителен акт от 51 страници във връзка с убийството на малката Ани Борисова в Атина, влиза в съда. Тя беше убита и разчленена от собствения си баща миналия април. В обвинителния акт присъства и името на 30-годишния Насиф Ахмедов, който се издирва и неизвестно трето лице, чийто генетичен материал е бил открит в тъмното мазе, където е живяло 4-годишното дете, съобщава newsbg.eu.

Зловещи сцени за начина, по който е оставило последния си дъх малкото ангелче, но и участието на трето лице в разчленяването на трупчето се описва в Наредба на Съдебния съвет, издадена на 21 януари 2016 г. В доста страници обвинителния акт разкрива ужасните събития, които са настъпили в навечерието на Великден 2015 г.

Съдиите приемат прокуроското предложение да бъдат изпратени на подсъдимата скамейка бащата Станислав Бакърджиев, приятеля му Насиф Ахмедов и неизвестен човек по обвинение за преднамерено убийство, гавра с мъртъв и използване на оръжие. Пред съда ще бъде изправена и майката на Ани, 25-годишната Димитрина Борисова с обвинение за излагане на риск на непълнолетен, от който риск е настъпила смъртта, като в същото време съдиите отчитат факта, че същата не е знаела какво става с дъщеря й. За лъжесвидетелство ще дава показания 60-годишния гръцки гражданин, при който двамата родители бяха отседнали докато “издирваха” дъщеря си.

В същото време документите и свидетелските показания не оставят никакво съмнение за присъствието на 30-годишния приятел на бащата Ники - Насиф Ахмедов по време на престъплението. По-точно гръцки свидетел е дал показания, че Николай е отишъл в дома на ада след обаждане от бащата.

Припомняме, че 30-годишния Назиф Ахмедов, известен като Ники, се издирва с международна заповед за арест, издадена от разследващите органи през есента на 2015 г. и досега не е идентифициран.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10447 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
@

2016.02.06 | 02:57

1
SPIT. Mother fuck shett

Добави коментар

Водещи новини