Рушен Риза: ДПС много ясно гласува "против" кандидатурата на Кунева

  • 05 февруари 2016 13:14

  • 1537
  • 0
Рушен Риза: ДПС много ясно гласува "против" кандидатурата на Кунева
© Булфото

Волята на ДПС по отношение кандидатурата на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 беше изразена много ясно и в изказванията, и в гласуването. Търсите под вола теле. Така съпредседателят на ПГ на ДПС Рушен РизаРушен Риза Рушен Риза – български политик от ДПС. Рушен Риза е роден на 1.08. 1968 г. в с. Николаевка, община отговори на журналистически въпроси в кулоарите на Народното събрание дали в Движението не съжаляват, че с отсъствието на техни депутати са помогнали вицепремиерът Кунева да бъде избрана и за просветен министър.

ДПС много ясно гласува в парламента "против" кандидатурата на Кунева, невинаги сме били в пълен състав, но от 30 души 21 бяха в залата, добави той.

Риза не намира за притеснителна цитираната в български сайтове новина, че у нас ще бъде учредена нова турска партия с председател Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Родните медии цитират държавното радио "Гласът на Турция", което излъчва предаванията си от Анкара.

В последно време, отбеляза съпредседателят на Движението, имаше много опити да се разбие целостта на ДПС - не бяха успешни. И сега не очаквам да има някакъв успех, но както казах - всеки има право да създава партия, всеки пък има право да се изразява, подчерта Рушен РизаРушен Риза Рушен Риза – български политик от ДПС. Рушен Риза е роден на 1.08. 1968 г. в с. Николаевка, община, цитиран от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1537 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини