Отслабване със секс

  • 03 февруари 2016 13:54

  • 7196
  • 2
Отслабване със секс
©

Научно доказано е, че сексът може да замени абсолютно всякаква форма на физическо натоварване, която бихте предприели, за да оформите прелестното тяло.

Ако предпочитате да горите калориите с партньорката, без да се налага да отивате до залата и да гледате голи потни мъже, които носят кърпи викат повече от баба ви от балкона, тогава трябва да правите точно това. Викането пак ще присъства, но поне ще дразните сериозно съседите, които укротяват харпията точно толкова пъти, колкото са и Оскар-ите на Леонардо Дикаприо.

Мъжете не могат да пазят диети поради факта, че никога не са се чувствали виновни, когато изпразнят хладилника - все пак бяхме длъжни да зарадваме баба, изяждайки всичко. Статистиката показва, че жените спират да се самозалъгват с "Ще си го извървя на пътеката", "От утре започвам да тренирам", "Ще намаля Nutella-та" през януари, за да въведат драстичен хранителен режим, който би накарал дори сомалиец да Ви съжалява.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
7196 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XXL

2016.02.08 | 19:45

2
ДА СЪГЛАСЕН СЪМ СЪС ТОВА ТВЪРДЕНИЕ.ЗА ДА ПРАВИШ СЕКС ТРЯБВЯ ДЯ СИ ПЛАТИШ.ПОСЛЕ ТЕЗИ ПАРИ ГИ ГЛАДУВАШ.ЗА ТОВА МИНАХ НА МЪЖЕ.

2016.02.08 | 19:45

1
не ми ставаааааааааааа

Добави коментар

Водещи новини