10 българи са ранени при катастрофа с автобус в Македония, той е возил учители (обновена)

  • 03 февруари 2016 09:43

  • 6147
  • 0
10 българи са ранени при катастрофа с автобус в Македония, той е возил учители (обновена)
©

Десет българи са пострадали при катастрофа с автобус в района на местността Крива Паланка, Македония, съобщиха от пресцентъра на МВнР.

Няма опасност за живота на пострадалите. Консулът е на мястото на произшествието от снощи, за да окаже необходимата подкрепа.

В автобуса са пътували общо 43 души. Той е тръгнал от дупнишкото село Червен брег, съобщава struma.bg. Четирима души се тежко ранени, а двама с по-леки наранявания. Те са настанени в болницата в Крива Паланка. Останалите пострадали са освободени. По информация става въпрос група учители, тръгнали на еднодневна екскурзия. Шофьорът на автобуса е от село Червен брег.

По информация на БТВ автобусът есофийски и в него са пътували учители от софийската финансова гимназия.

Шест екипа на Спешен център - Кюстендил са мобилизирани във връзка с катастрофа на български автобус в Македония. Медиците са в готовност за реакция. Все още не е ясна причината за катастрофата.

Според полицията в Крива Паланка 38-годишният шофьор е изгубил контрол и се е блъснал в дърво.

Екипи на спешен център са били мобилизирани във връзка с катастрофа на български автобус в Македония, съобщават от „Спешен център” в Кюстендил. Към момента не се е наложила намеса на екипите, но медиците са в готовност за реакция.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6147 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини