Депутатка, захапала турчин - охранител, напуска Атака

  • 16 ноември 2011 16:05

  • 8789
  • 15
Депутатка, захапала турчин - охранител, напуска Атака
©

Народният представител Цвета Георгиева напуска Парламентарната група на „Атака”. Именно тя беше единственият депутат, който не се съобрази с партийната повеля и подкрепи бюджета за 2012 година.

Цвета Георгиева е шеф на варненската организация на партията. Името й нашумя преди няколко години, когато се замеси в шумен скандал във варненската Морска градина. Тогава при разходка с кучетата си в Морската градина Георгиева влезе в остър конфликт с мъж, намесиха се частни охранители, а според официалната информация тя се нахвърлила върху единия с етнически обиди и го ухапала. “Това бе режисирана атака срещу мен - един от многото примери как онази власт действаше с партията”, убедена е обаче и днес депутатката. Разказва, че тогава била “нападната от един турчин, който ме преби”, разказа тогава Георгиева.

Според нея пристигналият охранител не направил нищо, защото също бил от турския етнос. “Естествено, че се защитавах”, допълва тя. Казва, че този скандал и последвалото дознание й нанесли тежка емоционална травма, към която предпочита да не се връща. Още тогава обаче отбеляза, че постоянно усеща “червената точка на снайпера, насочен към нея”. Ето и снимка от скандала:

Депутатското си място дължи лично на лидера Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който избра да влезе в парламента от Бургас. Още тогава тръгнаха слухове за роднински връзки на Георгиева с председателското семейство.
“Те са дълбоко неверни. Хванаха се за името на Капка Георгиева. Само че нямаме нищо общо”, опровергава официално депутатката. Но бърза да попита: “А всъщност какъв е проблемът роднини да са членове на една партия? Естествено, че човек се доверява на най-близките.”
“Атака” е първата партия, в която колоритната дама членува. Дори навремето отказала да се запише в БКП въпреки натиска. Идеите на Волен обаче й харесали, гласувала за партията през 2005 г. и помолила за среща с лидера. Записала се в редиците на актива, а малко след това била назначена за общински председател. Сега Цвета Георгиева става поредният депутат на Атака, който напуска парламентарната група.

Последвайте канала на

Novini.bg
8789 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
nara

2013.04.23 | 13:06

15
Цвета Георгиева - ТИ СИ СРАМ ЗА НАЦИОНАЛИЗМА , ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!! ПРЕЗИРАМЕ ТЕ !!!
sportnamedicina.com

2013.04.23 | 13:06

14
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2012.01.19 | 18:52

8
аз не съм спортист но бих си сложил един протектор и върху него гъзъ ти на кура. да ти еба майката дива къде гледа , та те изтърва като малък и сега всички ти търпим простотията.
асд

2012.01.19 | 18:53

13
В АТАКА само такива откачалки има. А вие големите националисти защо не пишете на кирилица ?
Вили

2011.11.18 | 20:33

2
Абе има ли още депутати в Атака,то ден през ден някой напуска не свършиха ли вече,че и тази фурнаджийска лопата-Волен да се скрие някъде...
Az

2012.01.19 | 18:53

12
Абе тебе плащат ли ти да пишеш такива глупости , или просто си тъп и здръстен !
ККК

2011.11.19 | 08:59

5
,,че и тази фурнаджийска лопата-Волен да се скрие някъде...'' тая ЛУПАТА ТИ ГОВОРИ ИСТИНАТА смешник за това вие гербери вие страх ,че бойко направил тая държава на нищо монола нали сте българи ето ви герб те са същите като бсп и дпс
Слава На ГЕРБ и на ББ !!!

2012.01.19 | 18:53

11
Вили, съгласен съм с теб. Тази партия още ще съществува ли? Че в нея 5 депутата на кръст има. А в президентските избори събра едвам 4 %. Атака е в парламента само да запълва местата. Но това е временно, току виж след 5 години и тя няма да съществува. ГЕРБ ще оправи държавата. Аз съм ГЕРБ'ар такъв съм бил, такъв съм днес и такъв ще бъда занапред. Да Живее Герб и Бойко Борисов. Аве Борисов . Да пази Бог, от Промити Мозъци, псевдо,задклавиатурни-националости и от диваци ! Аве Борисов
Boss

2012.01.19 | 18:52

10
Тя тази е тотално изтрещяла - ама то само такива останаха да подкрепят Боко Тиквата! Защо излиза от АТАКА? Щото не била съгласна с гласуването на Волен срещу ГЕРБ :))) Боко моментално да я направи активист на ГРОБ! Днес хапе хора, утре кучета! Само така! :))))) И да не забравите - пуснете я в клетката на лъва! Току виж изпохапала и него! :)) И да не забравите да отразите събитието в новините със заглавие: "Верен човек на Бойко хапе наред хора по парковете и животни в клетките :))))))) Давай, Боко - с теб са "можещите"! :))))

2012.01.19 | 18:52

9
Псевдонационалистите дето идвате и уж за вас България е над всичко, къде по дяволите бяхте отишли на изборите? Май некъде мноооооого далече. Толкова далече, че още само идвате. Вижте се- двама-трима малоумника без ясна представа какво е национализъм. Залитате във фашистки популистики. Тъпи парчета. Нямате и идея какво да правите с изкривените си идеали и шарите смело по коментарите. Нещо май сте всъщност лъвове с миши опашки.
Видно Е!

2011.12.22 | 01:10

7
Видно е, че доста малоумници без да четат и осмислят гласуват по инерция ПРОТИВ националистите и ЗА техните хора - в случая е ГЕРБ. След като и някой тъпанар неграмотен е гласувал положително и за спортната реклама. ХИ ХИ ХИ. Големи сте смешници... Но българския национализъм не можете да го спрете. Когато едно махало прекалено го засилиш в едната посока - то неминуемо ще тръгне и в другата. Пружината не можеш да я пренатягаш вечно. Не можеш да излъжеш всички хора. Гответе се! ИДВАМЕ!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

2011.12.22 | 01:07

6
Neynoto povedenie e po dolno i ot jivotinsko,ne mi dostiga razum da proumeya, koi sa y izbrali za deputat. Otgover: Ostanalite jivotni t.e coveci bez sivo mozicno vestestvo v glavata.
mi6o

2011.11.19 | 08:57

4
Вили ebi si maikata gerbajiiska, vijdame gi gerb ve4e 2 godini kak upravlqvat i kolko ''4estno'' mogat da pe4elqt izbori

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини