Катрин Зита-Джоунс взе акъла на премиера в Лондон (снимки)

  • 29 януари 2016 17:05

  • 6165
  • 2
Катрин Зита-Джоунс взе акъла на премиера в Лондон (снимки)
©

Катрин Зита-Джоунс накара аудиторията да ахне на премиерата на комедията „Армията на татко“, чийто режисьор е Оливер Паркър. Премиерата се състоя в Лондон, а изпълняваща една от главните роли Катрин взе акъла на всички с неувяхващата си красота и стилно еротично излъчване.

По червения килим тя мина, облечена в пастелно синкава рокля с дълбоко деколте, от което се вижда, че понапращялият й бюст е в добра форма и без сутиен. Роклята имаше висок разрез, през който актрисата показа на няколко пъти изваяно бедро. Самата рокля бе от марката Elie Saab.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6165 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.02.08 | 10:02

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
Важно и то как!!!

2016.02.22 | 23:22

2
Тя държавата не плаща на народа си и за съжаление това е цялата истина. Тръгнал Бойко да бори корупция уж с помощта на европейци. Та нали неговата партия със самия него начело и други партийни представители са най-големите лобита на нашия "Ъндърграунд"..

Добави коментар

Водещи новини