Емил Василев от РЗС към Дянков: Орежете състава на МВР

  • 16 ноември 2011 13:18

  • 1501
  • 2
Емил Василев от РЗС към Дянков: Орежете състава на МВР
©

Подкрепата на РЗС към бюджета не е безусловна, но искаме реформи. С тези думи депутатът от РЗС Емил Василев се обърна към финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи по време на дебатите в парламента.

Можеше още през 2009 г да се предприеме сериозна административна реформа. МВР е институция, която остана нереформирана, функционира по начина по който е работила по време на Тодор Живков. Трябва да има сериозни съкращения, призова Василев.

РЗС ще подкрепят бюджета на първо четене, имаме политическо решение за това. Аргументите са свързани с това, че имаме консервативна и реалистична приходна част на бюджета, а от друга страна в разходите има промяна – увеличаване на бюджета за образование. Ако бюджетът бъде отхвърлен това ще означава оставка на правителството, веднага след убедителната победа на президентските и местните избори, заяви Василев. Който гласува против умишлено ще генерира политическо напрежение и защо не криза на управлението, от която нямаме нужда, заяви депутатът от РЗС.

Последвайте канала на

Novini.bg
1501 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
SS

2011.11.16 | 15:53

2
az su6to sam na mnenie 4e trqbva da ima sakrateni vav MVR privurjenik sum na gerb no imame UJ 70 000 policai a az po ulicite 1 ne vijdam???ciganite zatova si pravqt kakvoto si iskat posle 6e mi kazvat 4e rodnata policiq ni pazi.....
e

2011.11.16 | 15:53

1
---- Прикрепено писмо (ЕНЕРГИЙНИ "СТАРАНИЯ"-до министър С.Дянков) ---- Подател: евгени славков До: PRESS_OFFICE@MINFIN.BG, MINISTER@MINFIN.BG Относно: ЕНЕРГИЙНИ "СТАРАНИЯ"-до министър С.Дянков Дата: Сряда, 2011, Ноември 16 13:00:23 ЕЕТ >> Господин Дянков ,мисля,че това е твой пресен цитат,поправи ме ако не е така.Застраховка на Мутренската политика на Борисов ,при евентоално проваляне на бъджет 2012,и презастраховането си чрез твои и изказвания на Цветанов,не ви оневинява за ОГРАБВАНЕТО на България.В недалечно минало се тиражираше как "Спонсорството на МВР е "добро за оцеляването му.Сега защо не анализирате всичките "пера" на МВР-бюджета,за да разсеяте големите ПИТАНКИ !!! Някак си няма да стане ,както няма и да благоволиш да изясниш"Срещата ви с Борисов" в Америка чрез АБВ-билети.Толкова ще отговориш,колкото и "Царя" за запознанството си "Мултигруп",пак по АБВ-направления. Сащто токлова ,щет обясни и бившия мин.Милен Велчев относно "печалившата"продажба на държавния дълг.Не вярвам да ти се говори относно Булгаргаз,както и на Р.Овчаров за Топлофикация.А ти се опитваш по медиите да настройваш общественото мнение :Как трябва да се промени пенсионната система спрямо европейската такава.Не знам какво си следвал,но вашия "началник" Борисов ,най-вероятно/не твърдя със сигурност/ те държи и тебе чрез КОМПРОМАТИ,защото ,той е известен в това си качество като "ГЛАВЕН СЕКРЕТАР",за което АБВ го удостои със ВСИЧКО.

Добави коментар

Водещи новини