Оставиха за постоянно в ареста близнаците, извършили въоръжен грабеж в офис в Търново

  • 28 януари 2016 13:21

  • 1895
  • 1
Оставиха за постоянно в ареста близнаците, извършили въоръжен грабеж в офис в Търново
© Булфото

30-годишните близнаци Станчо и Илия Славчеви - Червеите, които простреляха известния в ъндърграунда Айдън Юсеинов и авера му Карамфил Бижев, оставят за постоянно в ареста, реши Апелативният съд в Търново, съобщи 24 часа.

Братята са привлечени като обвиняеми в опит за грабеж в условията на опасен рецидив, придружен с опит за убийство на повече от едно лице. Около 23 ч. на 18 януари Червеите от Павликени, които са с богати криминални досиета, разбили вратата и се промъкнали в офиса на Айдън и Карамфил на ул."Асен Златаров" в Търново. Според показанията на простреляния Айдън и на друг свидетел те се опитвали да задигнат компютър, телевизор, хладилник и електрическа печка.

Били заварени вътре от наемателите и Станчо открил огън. Илия пък се нахвърлил и нанесъл удари по главата на Карамфил. В заформилото се меле Айдън е прострелян в корема, а аверът му получил два куршума във врата. Незаконният пистолет, с който е стреляно, все още не е открит от разследващите, стана ясно в съдебната зала.

Близнаците поискаха да бъдат пуснати под домашен арест. Единият настояваше, че е с бронхопневмония и не се чувства добре, а другият, че трябва да се грижи за малкото си дете. Съдът счете, че има опасност да се укрият или да извършат друго престъпление и ги остави окончателно зад решетките.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1895 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.01.28 | 18:38

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини