Забраниха реклама на PETA с много секс (видео)

  • 27 януари 2016 16:32

  • 7718
  • 0
Забраниха реклама на PETA с много секс (видео)
©

Независимо дали става дума за модели, представящи се за "човешко месо", или за сравнения на хапването на животински продукти с Холокоста, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) е известна със своите противоречиви действия.

Групата за защита правата на животните пусна нова реклама, която определено скандализира света. Видеото, качено в YouTube на 25 януари, има за цел да покаже, че веганите са по-издръжливи в леглото. Продължаващият 38 секунди клип показва какво точно се случва между чаршафите на две оскъдно облечени двойки.

Рекламата вече е гледана 150 000 пъти, но според Gossip Cop, тя е забранена от телевизиите, въпреки че е специално заснета за рекламната пауза на Супербоул на 7 февруари. Твърди се, че ръководството на CBS е обявило видеото за прекалено сексуално, за да бъде излъчено в най-гледаното телевизионно време.

С помощта на разделен на две екран рекламата показва две двойки – вегани и „месоядни“, които правят секс. Двойката, която яде месо, прави любов само 10 секунди, докато ласките на веганите траят по време на цялото видео. Според PETA има истински доказателства за това, че веганите са по-добри в леглото.

Тяхната теза е, че когато от менюто са изключени храни като месо, яйца и млечни продукти, които са с високо съдържание на холестерол, е много по-малко вероятно мъжът да страда от еректилна дисфункция. Според организацията забраната на рекламата не само ще лиши зрителите на Супербоул от комедия и сексапил, но и от животоспасяващо послание.

Видеото вижте тук

Последвайте канала на

Novini.bg
7718 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини