Мераклии наддават за циците на Лейди Би

  • 26 януари 2016 08:24

  • 9348
  • 1
Мераклии наддават за циците на Лейди Би
©

Почитатели на колоритната певица Лейди Би са готови да си платят само и само да успеят да докоснат дори за малко пищното ѝ деколте, разкриват близки до скандалната изпълнителка, цитирани от "Телеграф".

Запалените по формите ѝ почитатели на драго сърце предлагат различни суми, за да могат да се доберат до силиконките на любимката си.

Запознати с неприличните предложения, отправени към певицата, споделят, че се стигнало дори до онлайн наддаване кой ще даде повече пари, за да ѝ пипнат бюста. Но за тяхно голямо съжаление, единственото, което можели да получат от нея, било само снимка за спомен.

Преди няколко месеца скандалната певица легна под ножа, за да "втвърди" и изпълни още повече съдържанието в пазвата си. Бойка Щерева, както е истинското име на 36-годишната пазарджиклийка, дотолкова е започнала да залита по естетическите интервенции, че сега е решила да се подложи на нова пластична операция. Възнамерява да уголеми значително своя бюст, за да достигне до заветните 750 кубика силикон. В момента изпълнителката вършее по зимните курорти с новото си еротично топлес шоу, което я превърна в една от най-продаваните дами в родния шоубизнес за сезона, споделят нейни приближени.

Последвайте канала на

Novini.bg
9348 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
100

2017.07.28 | 23:34

1
А мозък кога?

Добави коментар

Водещи новини