Купуват наши бебета за органи в Гърция, разказа бивш участник в престъпната схема

  • 22 януари 2016 08:32

  • 5679
  • 3
Купуват наши бебета за органи в Гърция, разказа бивш участник в престъпната схема
©

Българка е продала всяко едно от осемте си деца. Това разкрива Пламен - бивш участник в схема за продажба на бебета в Гърция, пред Нова телевизия.

Мъжът, който познава добре веригата - намира майки, намира клиенти, кара родилките в болниците, кара бебетата на купувачите им, разказва, че дори е имало случаи гърци да купуват български бебета за органи. Те не стават за трансплантация, предполага се, че детето се отглежда, за да порасне и тогава вече се осъществява планът.

Когато карал към България българска двойка, която имала близнаци. Продали едното, а другото било с увреждания. Хората обсъждали как да го убият - дали да го облекат със студени дрехи и да го оставят в гарата да умре. Той започнал да ги убеждава да не го правят, но няколко месеца по-късно бебето вече го нямало, спомня си той.

Повечето родилки в каналите за продажба на бебета са ромки, но това не спирало гърците. Случавало се Пламен да говори с гръцко семейство, което иска да си купи бебе, защото жената не искала да ражда и да си разваля фигурата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5679 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.01.29 | 19:36

3
Само "българки" ще са тия с 8-те деца и да ги продават
Гост

2016.01.29 | 19:36

2
То па една фигура, тези кентаври.
ВАЖНО!

2016.01.24 | 13:36

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини