Никой не иска къщата от "Мълчанието на агнетата"

  • 15 януари 2016 08:52

  • 2410
  • 0
Никой не иска къщата от "Мълчанието на агнетата"
©

Къщата, в която живееше зловещия Бъфало Бил, по-малкия от двамата психопати в трилъра "Мълчанието на агнетата", бе обявена за продан на цена от 300 000 долара, но сега цената пада с 50 000 долара, съобщи "Mонитор", цитирайки в. „Гардиън“.

Наложи се собствениците на сградата в Лейтън, Пенсилвания Скот и Барбара Лойд да я свалят, след като нямаше сериозни купувачи, а само журналистически интерес. Цената вече е 250 000 долара.

Макар че обявата за къщата е сред най-разглежданите оферти, популярността е привлякла много любопитни, но не и сериозни купувачи.

Къщата се намира в малко селце на час път с кола от Питсбърг и точно това е причината хората да се отказват. Другият недостатък е, че има само една баня, която обслужва четирите спални. "Няма значение, че имотът е толкова известен. Хората търсят удобствата, а мястото е проблем" - споделя брокерът Ерин Гантър.

Къщата е триетажна, има четири спални, една баня, зимен салон и басейн. Атмосферата от филма се е запазила почти непокътната. Фоайето и всекидневната се виждат постоянно в кадър, но няма подземие като онова, в което убиецът, игран от Тед Левин държи жертвите си, преди да ги убие и да им одере кожата. Те са заснети в студио в Холивуд. Филмовият екип снимал сцените от филма в къщата в продължение на три денонощия.

Домът на ужасите е строен през 1910 година. Скот и Барбара я купили два месеца преди сватбата си, която се състояла в същия дом на 14 февруари 1977 - на мястото, където убиецът Бил среща агента на ФБР (Джоуди Фостър). Семейство Лойд продава имота, в който са отгледали сина си, защото са възрастни и вече не могат да се грижат за такава голяма къща, затова се местят в по-малка с три стаи на няколко мили от тази.

Последвайте канала на

Novini.bg
2410 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини