Засилиха полицейското присъствие в "Овча купел"

  • 13 януари 2016 15:13

  • 2250
  • 2
Засилиха полицейското присъствие в "Овча купел"
© Novini.bg

Увеличени са полицейските патрули в столичния квартал "Овча купел". Това каза пред журналисти в парламента министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. във връзка с бежанския център там и информацията за притеснения на жителите на квартала.

Отдавна следим ситуацията в "Овча купел", имаме няколко подадени сигнали, на всеки от тях е реагирано, заяви Бъчварова. Тя уточни, че бежанците в този център имат правото на по-свободен режим - излизат, пазаруват, ползват интернет-клубове.

"Слава Богу нямаме драстични случаи. Разбирам жителите, че се страхуват, особено след информацията за Кьолн", каза министърът.

Тя уточни, че заради това има засилено полицейско присъствие в района, увеличени са патрулите, има и жандармерия. По повод на исканата й оставка Бъчварова заяви, че оставката на един министър означава доста месеци министерството да не работи добре.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2250 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Марк

2016.01.13 | 22:23

2
"......оставката на един министър означава доста месеци министерството да не работи добре. МВР, не работи не доста месеци, а доста години!
Гражданин

2016.01.13 | 22:23

1
Министерството въобще не работи правилно !

Добави коментар

Водещи новини