Гимнастичка стана еротична звезда (снимки)

  • 15 ноември 2011 07:15

  • 6661
  • 1
Гимнастичка стана еротична звезда (снимки)
© Интернет
Преди девет години Верона ван дер Льор беше световна вицешампионка на земя и спечели пет медала (три сребърни и два бронзови) от европейското първенство в Патра.
 
Днес тя е далеч от спортната гимнастика, работи за интернет сайтове за възрастни, където се съблича в реално време пред компютърна камера.
 
През 2002 г. холандката беше сочена като бъдеща световна звезда в спортната гимнастика. На европейското първенство в Патра бе засенчена само от рускинята Светлана Хоркина, която стана първата гимнастичка след Надя Команечи с три златни отличия от континентален шампионат. На световното първенство в Дебрецен Ван дер Льор взе и сребро за изпълнението си на земя. През същата година тя бе обявена за Спортистка на годината в Холандия.
 
След това обаче започна спускането по стълбата. Контузиите и качването на килограми са само част от неприятностите и при това най-леките, свързани с 25-годишната гимнастичка. Истинските проблеми започват заради връзката й с мъж на име Роби. През май тази година Верона е арестувана и осъдена заради изнудване за 3000 евро на двойка, която е снимала с фотоапарат в парка. Роби също е задържан, а срещу него обвиненията са още по-тежки. В конфискувания му компютър са намерени 2 филма и 144 снимки с детска порнография.
 
След ареста Верона ван дер Льор вече не говори с родителите и приятелите си, а решава да започне кариера в еротичния бизнес. Следват различни фотосесии и видеоклипове. Напоследък работи за интернет сайтове, където се съблича в реално време пред компютърна камера.
 
“Много неща се изписаха за мен. Случаят обаче не е толкова прост, както го изкарват вестниците – доброто момиче, което стана лошо момиче. В момента показвам своя сексапил. По време на снимките аз се чувствам прекрасно, там съм себе си. Дори в гимнастиката не беше така. Сега съм като риба във вода. Хората харесват какво им показвам и не искам да ги разочаровам”, признава Верона ван дер Льор.

17.jpg

18.jpg

16.jpg
 
 
15_1.jpg
 

Последвайте канала на

6661 1

Коментари 1

Добави коментар
дякона

2011.11.17 | 15:43

1
ААА,от тези снимки ,не проличава чак толкова добре ЕРОТИЧНИЯТ И СЕКСАПИЛ....ПОСРЕДСТВЕНИ СА...

Добави коментар

Водещи новини