81-годишна загина при пожар в дома си

  • 03 януари 2016 13:03

  • 1389
  • 2
81-годишна загина при пожар в дома си
©

81-годишна жена е загинала вчера при пожар в дома й в силистренското село Сребърна, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Това е първото съобщение за загинал при пожар човек през новата година.

Сигналът за произшествието е получен в 9.20 часа. При пристигането на адреса огнеборците от Силистра открили обгорелия труп на жената в една от стаите. Причините за пожара се изясняват.

Регистрирани са два пожара с материални загуби - в с. Голеш е изгорял фураж, а в с. Козяк - 40 квадратни метра покрив на селскостопанска постройка. Причина и за двата пожара е небрежна работа с огън на открито.

Последвайте канала на

1389 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ха2

2016.01.03 | 13:28

2
████████▓▓████▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓ ██▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█████▓▓▓ ███▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█▓▓▓▓ ██▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ █▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓██ █▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ █▓▒▒▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒░▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ▓██▓██▓▒▒▓▒▒▒░░▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▒▓█▓██▓░▒▓▓▒▒░░░▒▒▒▓▓▒▓███▒▓█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▒░░░░▒▒▒▓▓▒▓██▓▒▓██▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒░░▒▒▒▒▒░░░▒░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒░░░▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒ ▒▒▒▒░░▒▓▒▒░░░░▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒░░ ▒▒▒▒▒▒▓▓░░░░░░▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓▓░ ▓▒▒▒▒▒▒▓▒░░░▒▒▒▒▒▒░░▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████ ▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒░▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓████ █▓▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▓ ██▓▒▒▒▓▓▓▒▒▓▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████ ▓▓█▓▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███████ ▓███▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█████████ ▓▓████▓▒▒▒▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▓▓███████████ ▓▓█████▒▒░░▒░░░░░░░▒░░░▒▒▒▓███████████████ ▓▓██████▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▓▓█████████▓███▓████ ▓▓▓▓▓▓█████▓▓▓▓▓▓▓████████████▓█████▓█▓███
ха2

2016.01.03 | 13:27

1
Ивлен Николаева Георгиева е ХИВ-позитивна медицинска сестра, която много иска да се омъжи и да има деца.

Добави коментар

Водещи новини