КНСБ: В бюджета няма мерки за стимулиране на икономиката

  • 13 ноември 2011 18:17

  • 1040
  • 0
КНСБ: В бюджета няма мерки за стимулиране на икономиката
©

В бюджет 2012 г. няма мерки за стимулиране на икономиката, каза председателят на КНСБ Пламен Димитров в предаването "На четири очи" по Нова ТВ.


Според синдикалиста в проекта на министъра на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи не се предвиждат и стимули за ръст на потреблението. Другите държави стимулират потреблението чрез различни механизми. Един от тях е данъкът върху банковите транзакции, допълни профсъюзният активист. Димитров твърди, че налогът такъв е бил въведен във Франция, Германия и САЩ и той дава принос в реалната икономика, защото дава резерв на фиска.

Икономиката задлъжнява и лошите кредити достигнаха много лоши размери, каза още председателят на КНСБ. Той попита също защо хората, живеещи от вложените средства не плащат здравни осигуровки. Димитров напомни и предложението си за осигурителни проверки. Тези действия могат да запълнят дупките в НОИ, заяви Димитров. Според него само 17% от семействата в България живеят над минимума от 513 лв.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1040 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини