ДПС: Няма да допуснем кризисна ситуация в структурите на ДПС или в обществено-политическото простран

  • 30 декември 2015 20:11

  • 2940
  • 9
ДПС: Няма да допуснем кризисна ситуация в структурите на ДПС или в обществено-политическото простран
© Novini.bg

"През последните дни вниманието на цялото общество е съсредоточено върху процесите, които се случват в ДПС, като една от водещите политически партии в България. Процеси, които бяха провокирани именно от ясното ни съзнание за отговорността, която носим както пред нашите членове и избиратели, така и към цялото общество", се посочва в позицията, разпространена от пресцентъра на ДПС.

"Всяко наше действие и решение, след знаковото слово на почетния председател на ДПС д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, което беше ключово послание към политическото ръководство на ДПС за гарантиране и запазване на политическата стабилност в региона и сигурността на Република България, е в изпълнение на желанието ни за връщане на нещата в хода на политическата нормалност. Ние доказахме, че можем да се коригираме и самокоригираме, когато е нарушена философията, смисъла и ролята на ДПС".

"Категоричният ни избор е за мира, стабилността и сигурността, а не на дестабилизацията и конфронтацията. Защото етно-религиозните малцинства на Балканите биха били сигурните жертви на такъв избор. Настоятелно напомняме, че афишираният от някои среди алтернативен избор Русия или Турция е манипулативна подмяна на основния политически смисъл на посланието! Защото именно поставянето на подобен избор води до разделяне, противопоставяне и конфронтация и всички рискове, които следват от това за Балканит".

"Избирателят на ДПС не трябва да бъде принуждаван да прави подобен избор, подчинен на една погрешна и несъществуваща политическа теза. ДПС ще продължава своите стратегически партньорства с Република Турция и другите страни от региона в дух на запазване и развиване на евроатлантическите ни и европейски ценности. Продължаваме да подкрепяме усилията на Република Турция за пълноправно членство в Европейския съюз. Няма да допуснем създаването на кризисна ситуация нито в структурите на ДПС, нито в обществено-политическото пространство".

"Решения на ДПС са в съответствие на устава и програмните документи на партията, подвластни единствено на неизменния демократичен принцип за взимането на тези решения - структурите имат волята и правото да определят политиката, която ще правят и следват, съобразно философията на ДПС и нашите фундаментални ценности", посочват от ДПС.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2940 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Нередовната секта

2016.01.03 | 19:32

9
Ще напусне нашата Родина България,че изсмукват икономиката и са вредни за обществото и човешкото развитие.Исляма е опасна за развитието на Европейските народи.

2016.01.03 | 19:32

8
Не само за европейските народи, но и за всички други. Изповядването на исляма трябва да се обяви за престъпление срещу човечеството.
паметен

2016.01.02 | 15:58

3
Нещо си в грешка,според християнската религия земята е плоска и който е казвал нещо друго през средновековието е бил изгарян на клада,да не говорим за избитите цивилизации на инки,ацтеки,маи идр.
ха2

2016.01.03 | 13:09

7
Ивлен Николаева Георгиева е ХИВ-позитивна медицинска сестра, която много иска да се омъжи и да има деца.
ха2

2016.01.03 | 13:09

6
████████▓▓████▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓ ██▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█████▓▓▓ ███▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█▓▓▓▓ ██▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ █▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓██ █▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ █▓▒▒▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒░▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ▓██▓██▓▒▒▓▒▒▒░░▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▒▓█▓██▓░▒▓▓▒▒░░░▒▒▒▓▓▒▓███▒▓█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▒░░░░▒▒▒▓▓▒▓██▓▒▓██▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒░░▒▒▒▒▒░░░▒░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒░░░▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒ ▒▒▒▒░░▒▓▒▒░░░░▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒░░ ▒▒▒▒▒▒▓▓░░░░░░▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓▓░ ▓▒▒▒▒▒▒▓▒░░░▒▒▒▒▒▒░░▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████ ▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒░▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓████ █▓▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▓ ██▓▒▒▒▓▓▓▒▒▓▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████ ▓▓█▓▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███████ ▓███▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█████████ ▓▓████▓▒▒▒▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▓▓███████████ ▓▓█████▒▒░░▒░░░░░░░▒░░░▒▒▒▓███████████████ ▓▓██████▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▓▓█████████▓███▓████ ▓▓▓▓▓▓█████▓▓▓▓▓▓▓████████████▓█████▓█▓███
MARABA ANADOLSKİ

2016.01.03 | 05:39

5
GOLEEMO,AMA MNOO GOLEMO ZEMLETRESENİE.PO RİHTEROVATA SKALA CHE E SİGURNO 9.
dps ama bivsho

2016.01.02 | 15:58

4
razpad na komunizma
dps leka poleka

2016.01.02 | 11:39

2
samo mestan
Гост

2016.01.02 | 11:39

1
ДПС = Партията на Държавната Сигурност ПДС

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини