Ахмед Доган е реалният лидер на ДПС, обяви отцепник от партията

  • 28 декември 2015 07:56

  • 3753
  • 1
Ахмед Доган е реалният лидер на ДПС, обяви отцепник от партията
©

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е реалният лидер на ДПС. Това обяви в сутрешния блок на бТВ психологът проф. Людмил Георгиев, който до 2010 година е част от ДПС.

Припомняме, преди дни Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в бе отстранен от ДПС след несъгласие от страна на Доган относно позицията на Местан спрямо Русия.

„Обективната обстановка според мен изисква Доган да се върне като лидер на партията. Този триумвират няма да се справи", на мнение е проф. Георгиев.

Критиката ми към Доган и към целия политически елит е, че те забравиха максимата, че целта на политика е качеството на човешкия живот, изтъкна бившият депутат от ДПС.

„Тръгнах си от ДПС заради фундаменталния проблем на българския народ, наречен бедност. За 25 години не се повиши качеството на живот на турците и циганите в България“, възмутен е проф. Людмил Георгиев.

„България е номер 1 по робство. Хора работят без трудови договори, без нормално заплащане, без осигуровки“, продължи с нападките той.

Последвайте канала на

3753 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Pegida

2015.12.29 | 20:34

1
"За 25 години не се повиши качеството на живот на турците и циганите в България“, възмутен е проф. Людмил Георгиев." Уважаеми "професоре" - не пропускате ли във възмущението си българите в БЪЛГАРИЯ? Или тях кучета ги яли?

Добави коментар

Водещи новини