Джамбазки: Местан превърна ДПС в проводник на турската политика

  • 25 декември 2015 09:20

  • 5818
  • 9
Джамбазки: Местан превърна ДПС в проводник на турската политика
© Булфото (архив)

Безспорно по времето на председателството на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в ДПС се превърна в проводник на турската политика.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки. "Това разделение в момента в ДПС вероятно ще доведе до нова радикална протурска партия. Твърдя, че политиката, провеждана в България от агентите на Турция в ДПС, рано или късно ще достигне до много по-сериозни искания отправени към нас – включително териториални претенции", прогнозира Джамбазки.

Той даде няколко примера за „агресивното навлизане” на партията в българския политически живот. "Забележете кой стоеше на пресконференцията до Местан. Това беше Хюсеин Хафъзов, който е пряко свързан с превземането на Главното мюфтийство от страна на хора, посочени от Реджеп Ердоган. Според запознати в българските 11 районни мюфтийства има повече от 70 чужди служители с дипломатически паспорти турски граждани, които са в мюфтийствата и определят вътрешната работа на българите мюсюлмани. Това се нарича национално предателство и настоявам тези хора да бъдат показани", категоричен беше Джамбазки. Според него и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в са работили за турския национален интерес и ДПС в момента е заплаха за българската национална сигурност.

„Не трябва да се обръща сериозно внимание на коментарите, че случилото се се прави нарочно на Коледа. Докато винаги на избори ДПС намира начин да вдигне градуса с определен тип действия чисто предизборно, според мен сега, когато и да беше станало това изказване на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и смяната на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, ние щяхме да им обърнем внимание”, на мнение е политологът Татяна Буруджиева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5818 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.12.29 | 08:57

9
ЕЙ ДЖАМБАЗ-СИКИ ! ТИ И КАРАКАЧАНОВ ДА ВЗЕМЕТЕ ДА СИ СМЕНИТЕ ФАМИЛИИТЕ ,ЧЕ ТАКА КАКТО СЕ ПРАВИТЕ НА НАЦИОНАЛИСТИ ТЕЗИ ЦИГАНСКИ ФАМИЛИИ ХИЧ НЕ ВИ ПРИЛЯГАТ !
Бойко джихадиста

2015.12.26 | 22:01

8
ДОКАТО БОЙКО БОРИСОВ ЛАЗИ В КРАКАТА НА ЕРДОГАН И ДАВУДОГЛУ,ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.ДЖАМБО КЪДЕ БЯХТЕ МВРО ПРИ ПОРЕДНОТО ГОСТУВАНЕ НА ОСМАНИСТА ДАВУДОГЛУ.

2015.12.26 | 21:20

6
А Доган няма нищо общо с това
pak li Krivite glavi

2015.12.26 | 21:21

7
NE E LI STRANNO SLED 89 NJAMA ZLOVEN NITO EDIN AGENT NA 4UJDI SLUJBI U NAS ZASHTO JMBAZKI E PRAV I TEMATA NE E OT VCHERA KUDE SA NI SLUJBITE PROSPIVAT KORUMPIRANI LI SA ILI BIZNESA IM E PO VAJEN BULGARI PISHETE AKO IMATE SUMNENIJA ZA HORA PRISTRASTNI KUM CHUJDI SLUJBI TOVA E EDINSTVENIJA NACHIN DRUGITE DA NAUCHAT KOI KUV E V BULGARIA

2015.12.26 | 21:20

5
Няма по големи ментета патриоти от тези дали Ботев и Левски са имали субсидия и са се возели по пътищата за сметка на данъкоплатеца?
БЪЛГАРИН

2015.12.26 | 21:20

4
ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И ДОГАН УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО
ПЛАМЕН

2015.12.26 | 21:19

3
И РЕФОРМАТОРИ И ПАТРИОТИ ТРЯБВА ДА МИНАТ В ОПОЗИЦИЯ ,ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ ,ДПС И АБВ И ИЗБОРИ ДО ДУПКА ,ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МАФИЯТА,ПАРИ ДЪРЖАВАТА ИМА САМО ДА НЕ СЕ КРАДЕ
Z.Ö.

2015.12.26 | 21:19

2
Na chovek s takava familiya sıvsem ne mu otivat podobni komentari!!

2015.12.26 | 20:56

1
Що е турчин НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!

Добави коментар

Водещи новини