Радан Кънев: Решението ми е плод на погрешния избор на премиера Борисов

  • 11 декември 2015 21:18

  • 6690
  • 8
Радан Кънев: Решението ми е плод на погрешния избор на премиера Борисов
©

Решението ми не е променено. България е в тежка кризисна ситуация след гласуването на конституционните промени. Аз видях един погрешен избор, който направи премиерът Борисов и това предопредели моето решение - да управлява с тези срещу които бяхме. Това каза съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок и лидер на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в предаването "Панорама" по БНТ.

Той припомни, че ГЕРБ е привлякъл десните хора със заявката като опозиция на тройната коалиция и заявка, че няма да участват в управление с ДПС. "Ние видяхме докъде води разпадът на демокрацията - избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС и фалита на КТБ".

"След изборите 2014 г. ние от РБ и по-конкретно аз трябваше да давам обяснения за много решения, които бяха взети в правителството, за гласуванията в НС и това, че много често ГЕРБ ни подминаваха като бърз влак, заедно с ДПС. Нашият залог, условия и компромис беше в името на това в България да се проведе радикална съдебна реформа", обясни Кънев.

"Очаквам от Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва да се оттегли от управлението. Аз какво ще призова е напълно ясно, но какво ще реши ръководството е плод на демократичен избор. Тежките борби в политиката много често в началото са самотни. РБ беше и надежда и успехи, но и голямо разочарование за една година управление".

"В правосъдната реформа всички видяхме, че министърът на получи нужната подкрепа от РБ, в борбата срещу шуробаджанащината в българската политика бяхме само малко по-добри от останалите в управлението. Не се свеня да кажа, че имам противници, защото българската политика е пропита от корупция. Такова мнозинство против промяната БГ парламент ражда мнозинство много често".

Оттук нататък аз лично се съмнявам, че в Закона за съдебната власт ще залегнат реформаторски политики, категоричен е Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се обърна към Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и с въпрос дали в приетите досега промени в съдебната система в Народното събрание има добри стъпки. На това лидерът на ДСБ нямаше как да не признае - да, има добри промени, вече гласувани от депутатите. Той похвали на два пъти ГЕРБ, като определи тази партия като много силна и единна, особено по времето, когато Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше софийски кмет. Цветанов разкри, че от управляващата коалиция са изпратили Кънев да преговаря с ДПС да подкрепи исканите квоти за избора, които предизвикаха скандал и оставки.

"Изходът е в много сериозна промяна, която този парламент не може да даде на България. Аз лично не вярвам това да се случи", каза Кънев. Тук водещият го попита дали иска нови избори, а Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и потвърди.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6690 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
MARABA ANADOLSKİ

2016.04.10 | 08:53

8
2020 AVRUPA KRANCHE SİTOP-BULGARİSTAN KAPUT.
PLAMEN

2016.04.10 | 08:53

7
И РЕФОРМАТОРИ И ПАТРИОТИ ТРЯБВА ДА МИНАТ В ОПОЗИЦИЯ ,ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ ,ДПС И АБВ

2016.04.10 | 08:52

6
А къде оставяш БСП и АТАКА???? За еталон на "честни политици"???

2016.04.10 | 08:52

4
Радка Дълбоката

2016.04.10 | 08:52

5
rada dulbokata ne dulbokata ne dava plod,samo laina
FAKT

2015.12.17 | 10:35

3
ДОКАТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ ЗАРАБОТИ НЯМА УПРАВИЯ,АМА ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В ЗАТВОРА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ И СПИРАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ

2015.12.17 | 10:34

2
ОТ КАКТО СА НА ВЛАСТ...НА Р.КЪНЕВ ВСЕ БОРИСОВ МУ Е ВИНОВЕН УСЕЩАМ РЕВНОСТ ЧЕ ТОЙ НЯМА МИНИСТЕРСКИ ПОСТ
пешо

2015.12.14 | 14:52

1
Нима броя членове и състава на ВСС е толкова важен? радан кънев това ли счита за реформа в съдебната система? Обикновения българин не се интересува от това, него го интересува дали съдиите и прокурорите са корумпирани, дали спазват Закона, дали постановяват решения/повдигат обвинения/ съгласно Закона и обективната истина... а не според "вътрешното убеждение" на крадливи и корумпирани магистрати, а това не зависи нито от броя, нито от състава на ВСС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини