Разрухата при реформаторите тепърва предстои, убеден е Георги Харизанов

  • 11 декември 2015 18:00

  • 3758
  • 2
Разрухата при реформаторите тепърва предстои, убеден е Георги Харизанов
©

Събитията от последните дни се отразяват негативно на обществото. Не вярвам да има сценаристи, по-скоро това е лично решение. Разочарован съм от поведението на политиците и по-специално на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Това каза Георги Харизанов от Института за дясна политика в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Разрешаването на личните конфликти и застрашаването на цялото управление е зле премерен ход", смята анализаторът.

"За мен това е цирк. Това е странен ПР от страна на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, но ще му изиграе лоша шега. Това каза социалистът Антон Кутев в същото предаване.

По думите му битовата престъпност нараства докато в парламента се карат за квоти. "Ние в момента прехвърляме отговорността от избора на едни върху други. Какво касае Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на тази съдебна реформа? С нея дали той ще стане по-силен? Опасявам се, че създаваме паралелно общество, но хората, които са потърпевши от битовата престъпност това не ги вълнува", посочи политикът.

Харизнанов коментира, че не вижда повод за възторг. Според него реформата трябва да продължи и да се осъществи. "Разрухата тепърва предстои при реформаторите. Не виждам с какво едни нови избори и нов период на нестабилност би изчистил нечий имидж. Когато човек печели не знае какво губи. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и трябва да се замисли какво би причинил на 7 млн. българи".

"При един разлом между ГЕРБ и РБ несъмнено ще се стигне до нови избори. Нереално е да се твърди, че това правителство наподобява правителството на Орешарски. Това е повод и съзнателно търсене на криза от страна на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, за да излезе с добър образ пред бутикова група привърженици. Той иска да излезе с достойнство от една задънена улица", категоричен е Георги Харизанов.

"Правителството на Борисов може да се свали отвън, не отвътре", убеден е Кутев. "Силата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е да говори с хората очи в очи и сега отново ще постигне целите си". По думите у премиерът ще успее да убеди министрите да не си подават оставките. "Никой не се отказва толкова лесно от пост, а премиерът може да им предложи много неща".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3758 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
той си знае

2015.12.29 | 11:48

1
А бе тоя Напоителен престъпник Харизанов, много ги разбира бе....
аз

2015.12.29 | 11:48

2
Да не говорим за другия - че ме е гнус да му споменавам името! Битовата престъпност сочи?! Ами нали точно заради нея ИСКАМЕ РЕФОРМА на съдебната система?! Защо я блокирате?! Блокирането на съдебната реформа не е борба с битовата престъпност! Блокирането е ПОДПОМАГАНЕ на същата! Както и на ЦЯЛАТА друга престъпност!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини