Български зъболекарски съюз плътно зад реформата на Москов

  • 11 декември 2015 14:11

  • 1137
  • 1
Български зъболекарски съюз плътно зад реформата на Москов
© Булфото

Управителния съвет на Българския зъболекарски съюз изразява пълната си подкрепа към министъра на здравеопазването д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва и неговия екип в цялостната им дейност за реформа в здравеопазването.

Това се казва в декларация на УС на БЗС, приета след обстойно обсъждане и разпространена до медиите.

Тази подкрепа се основава на коректния диалог между БЗС и ръководството на Министерството на здравеопазването, съществуващ досега и изразен във всички аспекти на промените, отнасящи се до реализацията на промените в законодателството, касаещи здравеопазването, се посочва в съобщението.

Категорично заявяваме, че Българският зъболекарски съюз и Министерството на здравеопазването, съблюдавайки законите и интересите на обществото и съсловието, гледат в една посока и вървят заедно по общ път в защита на интересите на съсловието и най-вече за подобряване качеството на здравната грижа за българските граждани в сферата на денталната медицина. Искрено вярваме, че постигнатото е категорична, положителна крачка по дълъг и нелек път.

Последвайте канала на

1137 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДДД

2015.12.11 | 14:39

1
Е, приятелю Москов, не само зъболекарите, но и аз те подкрепям! Много хора те подкрепят. Но след няколко дни ще стане ясно, дали работиш за българите или за лични и партийни интереси. Сега ще се види какъв мъж и родолюбец си. Не ме разочаровай! Не посрамвай достойната си фамилия!

Добави коментар

Водещи новини