Домашна оранжерия за канабис разбиха силистренските полицаи (снимки)

  • 03 декември 2015 13:31

  • 2746
  • 2
Домашна оранжерия за канабис разбиха силистренските полицаи (снимки)
© МВР

Служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Силистра откриха домашна оранжерия за отглеждане на канабис в частен дом в село Попина. Специализираната полицейска операция е проведена вчера след предварително планиране и съгласуване с Окръжната прокуратура, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Първоначално криминалистите засекли 28-годишния Й.Д. на обществено място в Силистра и при обиск открили у него кутийка, съдържаща 5 г суха листна маса канабис. Последвало претърсване на жилището му в областния град, където са намерени 6 стъклени буркана със сух канабис с общо тегло около 50 гр.

 

В хода на оперативните действия криминалистите проверили и фамилна къща на мъжа в село Попина, община Ситово, където попаднали на домашна оранжерия за отглеждане на канабис. Тя била разположена в специално обособено помещение, снабдено със системи за поливане, топлина и светлина.

В близост били открити множество саксии за разсад, торове и препарати, използвани за наркопроизводството. В къщата криминалистите намерили 5 стръка канабисови растения с височина около 2,5 м, които били окачени да съхнат.

Й.Д. е задържан за срок до 24 часа. Той е известен на правоохранителните органи с подобни прояви. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Последвайте канала на

2746 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мая Манолова

2016.05.10 | 09:58

2
ТОВА ЧЕ САМО В НАДЕЖДА ИМА 15 ДИЛЪРА НА ЕДНО ОБАЖДАНЕ РАЗСТОЯНИЕ НЕ Е ПРОБЕМ! ПРОБЛЕМ Е ТОЯ НА СЕЛО ДЕТО НЯМА ПАРИ ДА КУПИ ПОЛИЦИЯТА!

2015.12.03 | 19:39

1
ARESTUVAITE KURVATA BOIKO !

Добави коментар

Водещи новини