Може микробусът от Летище София да е пренасял взривни вещества, допусна полк. Бояджиев

  • 02 декември 2015 08:18

  • 2977
  • 2
Може микробусът от Летище София да е пренасял взривни вещества, допусна полк. Бояджиев
©

Може да се окаже, че този микробус е пренасял взривни вещества и затова кучето да е подушило такава миризма.

Това допусна в сутрешния блок на бТВ експертът по сигурността полк. Иван Бояджиев.

Припомняме, вчера Терминал 1 на летището бе отцепен за часове, тъй като ПР-ката на аерогарата съобщи, че в микробус на паркинга има взривно устройство. Обучени кучета също надушиха взривни вещества. Специализирани екипи на СОБТ взривиха багажа и в крайна се оказа, че бомба е нямало. Вследствие на случилото се ПР-ката Даниела Велева бе уволнена.

„Нямаме никакъв повод за притеснение“, категоричен бе той и подчерта: „Всичко беше направено много добре, така, както трябва да се направи“.

Такова мероприятие не се прави без нареждане от министъра на вътрешните работи и главния секретар, уточни полк. Бояджиев.

Според него няма никаква грешка.
„Много съмнителни обстоятелства има, колата е оставена там, няколко души са слезли от микробуса и са потънали в София“, отбеляза експертът по сигурността.

Не можеш да имаш пълни граждански свободи и пълна сигурност, на мнение е полк. Иван Бояджиев.

Последвайте канала на

2977 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
поразиха целия личен състав на мвР

2015.12.02 | 14:14

2
засега данните са че готвещи показни кървави актове вкл масови убииства декодират служби вкл най секретни като ползват униформени з а мръсни поръчки по време на дежурствата.> Да се провери колко акта и на кого и по чие нареждане с а писани от униформени поени със зомби и озверяващи составки последните пет месеца срочно/ Да се провери чрез сателити колко то тия на които с а писани актове са следене от черен терористичен облак активиран от престъпници на служба в МВр/подържа с е от лични документи с терористични вложки и от талони на автомобили.. За колеги ползвайте з а разпознава не пострадали по активирани такива около Дянков и Расмунсен..чернит е убиици се настаняват в домове и автомобили и увреждат трайно семействата на жертвите
Тиквата

2015.12.02 | 14:14

1
При съмнения за взривни устройства /най-общо казано/, всички мерки, които се предприемат са след санкция на главния секретар и министъра на вътрешните работи. Тях КОЙ ги избира и назначава? Хайде да не се прехвърля отговорността от болната глава на здравата, И КОЙ точно говори за некадърност /кога стана калайджия, кога ти почерня задника/.

Добави коментар

Водещи новини