Терор над Боевски в бразилския затвор

  • 10 ноември 2011 09:28

  • 25305
  • 56
Терор над Боевски в бразилския затвор
©

Задържаният с кокаин в Бразилия олимпийски ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е бил тероризиран в затвора “Пинейрос”.

Адвокатът му Ивайло Дерменджиев, който заедно със съпругата на Боевски - Красимира, вече е в Бразилия, разказа за това пред ТВ7, като уточни, че Гълъбин бил тероризиран от съкилийниците си, а не от официалните власти. Боевски изглеждал много потиснат по време на свиждането, а съпругата му излязла ужасно разстроена и обляна в сълзи.

Към момента на Боевски не е повдигнато обвинение, той не е направил и самопризнания. В преписката по случая има много пробойни, които могат да се използват в евентуалния процес, каза още адвокатът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
25305 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
niki

2013.11.01 | 11:11

49
Какво значение има кои е-ако е виновен да си понесе последиците!Жалко че даже не е пощадил детето си а го е изложил на риск!Това не е България, където законите не са за богатите, както осъдиха смехотворно Ставииски!Пред закона всички трябва да са еднакви, но не и в България!Още по-зле че такъв като него би трябвало да слави България, а не да я позори!
glarus

2013.11.02 | 18:13

56
По принцип си прав,но в Бразилия положението със спазването на законите е по лошо и от това в България.
аибоу

2013.11.02 | 18:12

55
Кво ми го жалите Гълабин . И аз съм пренасял ,е не като него,ако ме бяха хванали ,така ли щяхте и мен да жалите??????????
bozav

2013.11.02 | 18:12

54
koi kakvoto si napravi sam i gospod nemoje da mu go napravi na tezi kilogrami za prenasyne pla6tat po 5000 ewro taka 4e sam si e vzel re6enie i 6te si nosi sam krusta

2011.11.12 | 20:28

38
Според мен са го застигнали клетвите , на служителите , на неговата Шик Козна Трейдинг Фирма.От това му идват бедите.Пък дали е депресиран щото е станал булка,може само да се гадае.
koki

2013.11.02 | 13:34

53
dali e stanal bulka 6te razberem ot memoarite mu sled 15 godini.Kasmet.
az

2013.11.02 | 13:33

52
Galabinka iskala da zabogatee o6te po barzo

2013.11.01 | 13:17

51
Какво защитавате тоя боклук бе ? Не било доказано, съдът да реши и т.н. Ама в България ревете, че съдът бави присъдите и когато има условни присъди вдигате шум до Бога ! 9 КИЛА ДРОГА са намерили в чантата му, сигурно са му я подхвърлили ? Като е олимпийски шампион, да не е недосегаем ? В нормалните държави разни звезди и шампиони влизат в пандиза за по-дребни неща - пиянски изцепки например, а при укриване на данъци прошка няма ! Боевски си е въобразил, че е недосегаем, не носеше ли неговия копелдак газов пистолет в училище ? А многомилионната му империя да не би да е от олимпийски награди или от пране на пари ? Аман от богоизбрани, които си мислят че за тях законите не важат, нека си сърба, каквото е дробил, нали е богаташ, да си плаща на адвокати. Ебал съм им мамата на всички като него, когато нашите родители живеят с мизерни пенсии по 150-200 лева месечно, остава да мисля и за разни криминални боклуци !

2011.11.12 | 20:24

32
Алоо, "нормалния гражданин". В нормалните държави външните министри и посланиците правят ВСИЧКО възможно да помогнат да закъсали техни сънародници, НЕЗАВИСИМО дали се води дело срещу тях или не. Само в България се случват содомии от рода на "Ами ако са виновни" (за медсестрите в Либия) и "Дайте да му отнемем олимпийските медали". Бил носил 9 кила кока? КОЙ ГО КАЗВА ТОВА? Последното, което казаха, ама някак си под сурдинка го казаха, че 9 кила бил ЦЕЛИЯТ му багаж, а не че коката била толкова. А това, че багажът му е чекиран и минал през скенер и не са видяли нищо??? Това защо така удобно го пропускате??? Омръзна ми тоя селяндурски манталитет - не е важно аз да съм добре, важното е той да е зле! Вие сякаш НИКОГА не сте нарушавали който и да е било закон? И никога не сте давали рушвет на КАТаджия или чиновник? Кво ревете тогава??? А може и да не сте, като гледам повечето сте 16-годишни КЕЛЕШИ, които си не могат задника си да обършат, ама седнали да плюят по другите!
безпартиен

2013.11.01 | 13:14

50
На лекетата, написали коментари № 14 и 15 само ще пожелая следното : Дано никога вие или ваши близки не бъдете тровени с наркотици ! Защото Боевски е носел ОТРОВА ! И не ме интересува какви рекорди е поставил, важното е, че сега е боклук и ще си плати за това ! И да, точно заради такива като Боевски България се прочу като една от най-бедните и корумпирани държави. Защото за боклуци като Боевски, Стависки, безбройните вмирисани чалгарски пачи, разни псевдо-артисти и артистки, плейбои, плейметки и всякакви педали и курветини, за цялата тази измет, както и за безброй измислени политици и назначени бизнесмени ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ! Правосъдие има само за дребните риби, включително и за такива като № 14 и 15, които лижат задниците на разни псевдозвезди ! Но в чужбина изброените по-горе боклуци си получават заслуженото и там номерата им не минават. Сега на Гълъбин като му пръснат гълъбарника в пандиза, едва ли повече ще си помисли да се занимава с наркотрафик !
Lisuger

2013.11.01 | 11:10

48
Каквото и да си говорите ще лежи в затвора. Гледах един случай арестувани зад граница по National Geographic за една жена англичанка имала комшия някъв негър от африка който бил нелегален. Един ден и се обадил от бразилия да дойде да му помогне че е останал без пари и няма виза за англия. Тя се вързала и отишла, и на връщане за англия негрото и оставил в чантата кокаин. Хванали е на летището и въпреки всички усилия на английския консул е осъдили за 8 год, които 6 е излижала от тях. Така че Гълъбин го забравете единствено с което може да му помогните е огромно количество от вазелин.
Merry

2013.11.01 | 11:08

47
Хора спрете да го обсъждате като спортист, той не заслужава името му да се свързва с България, за пореден път кара други държави да ни поглеждат с лошо око. Бил шампио голяма работа, дай боже по-малко чужденци се сетят кое.
aibou

2011.12.15 | 10:37

46
аз съм номер 9 . Защо сравнявате Боевски с мед.сестрите?Тоя си е откровен престъпник и то хванат в крачка.Нито Бойко е виновен нито никой,а че държавата е бедна не отичам.И сега очаквате държавата да го защитава,да пращат делегация в Бразилия,за сметка на нас,данъкоплатеца да защитава наркотрафиканта.....

Добави коментар

Водещи новини