Гъмов разкри: Любовта ми с Преслава беше бъзик

  • 01 декември 2015 11:53

  • 6464
  • 1
Гъмов разкри: Любовта ми с Преслава беше бъзик
©

В Къщата певицата Преслава и актьорът Станимир Гъмов уж бяха влюбени, извън нея се правят на ощипани. Ето че най-накрая истината се изясни и Гъмов сам си призна всичко, пише HotArena.

Той разкри, че всичко е било на бъзик, просто един театър между него и Преслава, като нито единият от двамата няма чувства към другия. „Всичко беше възпроизведено в пиесата „Гъмео и Пресиета“. След това си продължихме в тази линия и беше много забавно. Просто си продължихме като образите от пиесата“, обяснява актьорът.

И допълва: „Ако ме питаш дали има любов, не, няма любов! Всичко е в рамките на нормалното и няма нищо сериозно между нас. Тя си има неин живот, аз – мой“, категоричен е Гъмов пред „ШОУ“.

Колкото до неговия интимен живот и мистериозната приятелка, за която говореше в началото, актьорът разкри, че такава вече няма.

„Преди да вляза в Къщата имах гадже, но тя не се появи при нито едно от излизанията ми. Това за мен беше достатъчно красноречиво, че вече не сме заедно. Не съм я търсил, така ми е по-добре, имам повече време за сина си“, заяви Гъмов.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
6464 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
В е л и к и я

2016.03.29 | 17:31

1
А смееш ли да кажеш че е имало любов , ще изпълняваш до къде си жив монолози на фалцет ...

Добави коментар

Водещи новини