Сърдечноболен шофьор издъхна зад волана

  • 01 декември 2015 11:32

  • 1468
  • 0
Сърдечноболен шофьор издъхна зад волана
© Novini.bg

52- годишен шофьор от Берковица се почувствал зле зад волана, изгубил контрол над управлението на автомобила си и издъхнал в болница, съобщи 24 часа.

Трагичният инцидент станал на 30-ти ноември около 18,45 часа. При движение по ул. "Лале" в гр. Берковица лек автомобил "Опел Вектра" с монтанска регистрация, собственост на 52-годишния Ангел М. от същия град, реализира катастрофа като блъска двама пешеходци на тротоара, жители на кв."Раковица" - 42- годишният Боян Л. и Захарчо Ч. на 58 години. Първият от тях е настанен в монтанската болница с множество наранявания - контузия на главата и фрактура на двете кости на лявата подбедрица.

По данни на очевидци водачът на лекия автомобил "Опел Вектра" е загубил контрол над автомобила. Опелът се е ударил в дървен стълб на тротоара и е връхлетял върху двамата пешеходци. Водачът е транспортиран във Филиала за спешна медицинска помощ, където е констатирана смъртта му. Той се е водел на стационарно лечение в МБАЛ Берковица, като към момента на възникване на произшествието е бил с тежко хронично заболяване на сърцето. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1468 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини