Има ли живот на Марс

  • 01 декември 2015 09:17

  • 4255
  • 2
Има ли живот на Марс
© Getty Images

Почитател на мистериите е решил да покаже какво наистина са открили учените на Марс. Според него, НАСА умишлено прикрива всички следи от древна цивилизация, която някога е властвала на червената планета. Неговите доказателства са документирани в няколко кадъра, които показват нещо като добре оформена скала, в която човек или някакво друго същество би могло да живее.

Според наблюдателя, това е била изоставена къща на марсианец, който е напуснал „жилището си“ след определен период от време. Според надарения с орлов поглед фен, жилището наистина изглежда доста добре и рефлектира слънчевата светлина, защото неговата сърцевина е направена от метал. Теорията на откритието е, че някой го е направил някога, следователно Марс трябва да е бил обитаван.

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4255 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.12.28 | 08:20

2
Този почитател на мистерии е олигофрен. НАСА не прикрива нищо, за НАСА е много по-изгодно всички открития да стават достъпни за възможно най-голяма аудитория тъй като по голям обществен интерес означава повече инвестиции. Такива почитатели на мистерии са обикновени пълни загубеняци и не са достоверни източници за каквото и да било.
Веселин Василев

2015.12.05 | 00:39

1
Четете "Марсиански хроники" на Рей Бредбъри.

Добави коментар

Водещи новини