Тази вечер ще бъдат запалени светлините на коледната елха на София

  • 01 декември 2015 07:21

  • 1668
  • 0
Тази вечер ще бъдат запалени светлините на коледната елха на София
© Булфото (архив)

Светлините на коледната елха на София ще бъдат запалени тази вечер в 19.00 ч., в градината при ул. "Алабин", съобщават от Столичната община.

Ще присъстват кметът на София Йорданка Фандъкова, Габриела и Иван от Детската Евровизия. Поканени са актьори от столични театри, както и спортисти.

В 17.00 ч. започва празничната програма, в която ще участват вокална група от Столичния център за работа с деца "Бели Брези", вокална формация "Трикси", младите певци от вокално "Студио Артес", вокална група "Чудните калинки", детско танцово студио "Хорце", експериментална театрална студия "Игра" към Общински културен институт "Средец". В празника ще се включват ученици от 144 СОУ "Народни будители", вокално студио "Рьорих", вокална група "Смехоранчета", група "Вакали", оперетните артисти Катерина Тупарова и Александър Мутафчийски.

Ретро трамвай ще се движи от 17.00 ч. до 19.00 ч. по маршрут - пл. "Възраждане" - пл. "Журналист" - пл. "Възраждане". В 18.00 ч. от бул. "Патриарх Евтимий" по бул. "Витоша" в посока ул. "Алабин" ще премине празнично шествие, с участието на деца от столични училища, предвождани от група "Вакали".

Последвайте канала на

БТА
1668 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини