Иракчанин иска убежище у нас, защото жена му отказвала 4 пъти дневно секс

  • 01 декември 2015 06:29

  • 3739
  • 4
Иракчанин иска убежище у нас, защото жена му отказвала 4 пъти дневно секс
© Булфото (архив)

Едни бягат от война, други от беднотия, а трети от мерак за секс, показва преглед на "Монитор" на делата, заведени от мигранти срещу откази на Държавната агенция по бежанците (ДАБ) да им предостави убежище в България.

С много малки изключения обаче съдът приема, че сексуалната активност не е основание за получаване на мечтания статус. Сред куриозните случаи е този на гражданин на Ирак, който се изправил пред интервюиращия орган на агенцията, получил отказ, но внесъл случая в Административния съд в София. С оспорващия било проведено ново интервю, в което той посочил, че е напуснал Ирак,защото съпругата му се разболяла от епилепсия. Той искал да прави с нея по 4 пъти на ден секс, но тя не могла да отговори на желанията му и по тази причина кандидат-бежанецът започнал връзка с друга жена, която преди да се ожени, му била приятелка.

Идилията можело да продължи на местна почва, но хора от "Армията на Махди" разбрали за прелюбодеянията му и започнали да го заплашват, че ще го убият. Затова на път за Европа молителят поискал да остане да живее в Република България заедно със съпругата си и сина си, който ако останел в Ирак, щял да стане престъпник. Справка на дирекция "Международна дейност и европейски бежански фонд" обаче показала, че потенциални жертви на традиционните убийства на честта са жени и момичета. "Семейните му проблеми и най-вече неговата хиперсексуалност и неудовлетворяването от страна на съпругата му не могат да бъдат основание за предоставяне на статут на бежанец", решили магистратите.

Женен персиец шиит също молил да остане в България заради извършено в Иран прелюбодеяние. Молителят бил заснет с мобилен телефон, докато прави секс с друга жена, а филмът бил станал достояние на официалните власти и от свой близък неверният съпруг бил предупреден, че го издирват. Няколко иранци се опитали да омилостивят ДАБ с легендата, че са преследвани в родината си за разпространение на порнокасети. В дома на единия полицията намерила 3-4 касети и му пратила призовки за разпит, но той духнал към България, защото знаел какво го чака: за всеки метър порнозапис персите налагали по 150 долара глоба. Беглецът от правосъдие не е бежанец, решил в такива случаи съдът и одобрил отказите на бежанската агенция за предоставяне на статут.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3739 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.18 | 11:51

4
"Бежанците" масово са такива нагли цигани. Да идат в Анадола, там манафите няма да им отказват секс по много пъти всеки ден.
Абрам Канибал

2015.12.18 | 11:02

3
Не разбирам нещо от обрязването ли им става,че искат толкова секс ?
ТОЙ БЕШЕ ПРАВ

2015.12.16 | 15:16

2
ЗАСЛУЖАВАТ СИ СМЪРТА,ЗА РАЗЛИКА ОТ КЕНЕФА НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ ТАМ ИМА ЗАКОНИ.НОРМАЛНО Е ДА ТИ РЕЗНАТ ЗЕЛКАТА,КАТО ИМАШ ЖЕНА ЩЕ СТОИШ ПРИ НЕЯ..НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ ЖИВОТНО

2015.12.16 | 15:16

1
Имам решение за проблема! Затворете го в някой затвор (някъде при изнасилвачите), оставете го там няколко години. И готово, гарантирам ви,че ще прави секс... много секс. Халката му на слънчоглед ще заприлича

Добави коментар

Водещи новини